E2h

Hoe om uw eigen persoonlijke gezondheid schaal te ontwikkelen

Voor de meeste mensen die bijzonder gezondheidsbewuste

Voor de meeste mensen die bijzonder gezondheids-bewuste, zijn veel inspanningen en maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat een goede gezondheid en figuur wordt gehandhaafd. Dit geldt ook voor de regelmatige controle van uw ideale of streefgewicht en met veel aandacht voor wat je eet en te doen. In eerste instantie lijkt erg moeilijk te committeren aan deze, maar als je wel de wil, kunt u uw eigen persoonlijke gezondheid schaal te ontwikkelen. Hier is hoe het te doen.

  1. Begin met een bepaald doel voor ogen. We hebben allemaal ideeën over wat een perfect gezond lichaam is. Maar omdat er geen nauwkeurige goede gezondheid maatregel, noch kan de gezondheid worden gemeten per se, we onze toevlucht tot het creëren van onze eigen doelen op een niveau dat ons ideaal beeld van een goede gezondheid te waarborgen, te bereiken. Het verschilt voor elke persoon en kan iets als het bereiken van uw streefgewicht om iets als het verliezen van 5 tot 10 kilo binnen het opgegeven tijdsbestek. Nu als je werkt rond specifieke, realistische en praktische doelen, zult u in staat zijn om meer te concentreren op wat je moet doen om ze te verwezenlijken.
  2. Investeer in een gezond schaal. Een model als de UC-321 A4-formaat Weight Watcher en Personal Health Scale is zowel zeer praktisch en nuttig, vooral voor iemand die altijd zo druk en mobiel. Technisch gesproken kunt u gebruik maken van elke vorm van betrouwbare weegschaal-van een persoonlijke badkamer weegschaal aan een klinische schaal. Maar dit prachtige apparaat helpt u niet alleen uw gewicht controleren, het omvat ook andere praktische functies en speciale functies, zoals een ingebouwde geheugen functie of databank, een Body Mass Index of BMI berekening functie, een streefgewicht functie voor het instellen en Gewicht Diary software die is gratis en kan worden gedownload online. Dit Gewicht Dagboek kunt u invoeren persoonlijke gegevens zoals lengte, gewicht, BMI, etc. en helpt u het bepalen van uw gewicht en BMI ontwikkeling of trend. U kunt ook gebruik maken van een lijst van uw dagelijkse voedselinname en activiteiten. Tracking en het opnemen van al deze zou uiteindelijk u te helpen bij het opstellen en het plannen van uw eigen eten, sporten of fysieke activiteiten en gewoonten.
  3. Maak een persoonlijke kalender en agenda. Of je hebt besloten om oude school te gaan door middel van een gewone weegschaal of moderne met behulp van een toestel als de UC-231, moet u een persoonlijke kalender die ook kan dienen als uw gezondheid dagboek te stellen. In deze kalender, zult u het opnemen van de datum, uw gewicht, en andere belangrijke informatie.
  4. Weeg jezelf elke dag. Kennis te nemen van uw eerste en / of het gemiddeld gewicht eerst. Dan jezelf weegt ten minste tweemaal per dag een keer 's ochtends direct na het opstaan ​​en voordat u uw ontbijt, dan weer elke avond na je laatste maaltijd en voor het slapen gaan. Vergeet niet om uw gewicht op te nemen in uw persoonlijke kalender elke keer dat u het te controleren. Zorg ervoor dat u ook altijd het moment dat u uw gewicht geregistreerd.
  5. Wees oplettend en bewust. Neem altijd nota van wat je eet of drinkt, en elke vorm van fysieke activiteit die je doet binnen de dag.
  6. Neem alles significant. Aan het eind van de dag, of wanneer het is dat u al uw aandacht giet in uw persoonlijke agenda en dagboek, verzamelen alle informatie en schrijf het op-wat je gegeten en gedronken en op welke tijden van de dag, wat fysieke activiteiten die u deed en op welk tijdstip u begon en eindigde ze te doen. U kunt ook uw staat van gezondheid (dwz of u enige vorm van aandoening of ziekte op die dag had), een reactie, waarneming, vergelijking, enz. Zorg er wel voor dat u deze omhoog trouw elke dag en dat hij goed en duidelijk te schrijven . Op deze manier zou je gemakkelijk kunnen bijhouden van bepaalde soorten voedsel die verantwoordelijk is voor uw gewichtstoename, en activiteiten die geholpen in uw gewichtsverlies.

Maak regelmatig reviews en evaluatie

Hoe om uw eigen persoonlijke gezondheid schaal te ontwikkelen. Begin met een bepaald doel voor ogen.
Hoe om uw eigen persoonlijke gezondheid schaal te ontwikkelen. Begin met een bepaald doel voor ogen.

Maak regelmatig reviews en evaluatie. Natuurlijk is het doel van het opnemen van alle gegevens die u hebt ingevoerd is zodat u een persoonlijke evaluatie en beoordeling te maken. Als je erover nadenkt, uw administratie ook dienen als uw eigen persoonlijke gezondheid inventaris en zelfs een stress-schaal op keer. Door het maken van een zorgvuldige beoordeling, observatie, vergelijking, enz. van trends in uw administratie, en zelfs zich onderwerpt aan een betrouwbaarheid schaal, zou je in staat zijn naar de basis uw eigen gezondheid schaal of de gezondheid doel plannen op wat het beste werkt voor jou.