E2h

Hoe om uw eigen aambeien Relief Treatment maken

Aambeien kunnen letterlijk een pijn in de kont

Aambeien kunnen letterlijk een pijn in de kont. Ze zijn een van de meest pijnlijke medische ongemakken die mensen zijn terughoudend om over te praten met hun arts, partners of vrienden. Het is begrijpelijk, omdat het gebied getroffen door aambeien ligt in een vrij intieme gebied.

Hoe om uw eigen aambeien relief treatment maken. Kook water in een pan.
Hoe om uw eigen aambeien relief treatment maken. Kook water in een pan.

Aambeien zijn gezwollen en schijnbaar geblokkeerde bloedvaten die de neiging hebben te zwellen en ontstoken in en rond de anus. Er zijn twee verschillende types - de interne en externe. Degenen die er in zitten (of interne aambeien) zijn vrij pijnloos, maar kan nog steeds bloeden veel terwijl die in de buitenwereld kan zeer mals wanneer gezwollen. Ze kunnen ook worden aangetast als gevolg van overbelasting door ontlasting. Het breken van de wanden van de bloedvaten is nooit een goede zaak, omdat dit zou kunnen bacteriën te introduceren in uw bloed.

Er zijn twee bekende aambei reliëf behandelingen die zijn in veel huizen sinds mensenheugenis gebruikt. Hier is hoe je ze allebei doen:

De warme zitbad

De warme zitbad. De hete zitbad is een vrij eenvoudig concept. Het draait allemaal om te laten de hete stoom van heet water met uw aambeien interactie vanaf een veilige afstand. Volg deze stappen:

Aambeien kunnen letterlijk een pijn in de kont. U kunt dan plaatsnemen op de stoel en wikkel een pet of een handdoek om je middel.
Aambeien kunnen letterlijk een pijn in de kont. U kunt dan plaatsnemen op de stoel en wikkel een pet of een handdoek om je middel.

  1. Kook water in een pan. Neem de pan uit het vuur en zet haar onder een plastic stoel met lamellen in de stoel.
  2. U kunt dan plaatsnemen op de stoel en wikkel een pet of een handdoek om je middel. Het idee is om de vangst van de stoom. Zorg ervoor dat je een goede afstand van de pan. De stoom wordt gezegd dat de bloedvaten ontspannen en in het proces waardoor ze minder gezwollen en gezwollen.
  3. Zorg ervoor dat u niet een metalen stoel te gebruiken voor deze. Zorg voor een goede afstand tussen je billen en de stoom. Je zou niet willen om te worden verbrand. Alles wat je nodig hebt is de stoom.

De anti aambeienzalf

  1. U kunt combineren de aloë vera wortel met een beetje toverhazelaar om een ​​goede crème te creëren. Gebruik een vijzel en stamper om de aloë vera te reduceren tot een kleverige pasta en de toverhazelaar gemakkelijk mengbaar met de aloë vera reductie te maken.
  2. Zet deze crème op een wattenschijfje en breng het aan uw aambeien als behoefte. U kunt het elke keer dat je naar de badkamer omdat de overbelasting kan een beetje een ongemak veroorzaken.
  3. Mocht je ontwikkelt een vorm van jeuk, huiduitslag of irritatie met de zalf, stop het gebruik ervan. Verslagen van allergieën met deze twee materialen zijn zeldzaam, maar het nog steeds gebeurt.

Welke methode u ook gebruikt

Welke methode u ook gebruikt, kun je ervan verzekerd zijn dat het ongemak dat u als gevolg van pijnlijke aambeien met zou veel worden verminderd. Kies gewoon de methode die voor u werkt het beste en blijf op de opvolging met de arts. Een specialist kan altijd de aambeien voor u als u wilt dat ze voorgoed weg.