E2h

Hoe om uit te vinden als u zwanger bent

Voelt u zich misselijk

Voelt u zich misselijk, met hoofdpijn en duizeligheid? U zich misselijk voelt ruiken dat bepaalde gerecht je moeder, dat u bereid? Kon niet alleen een u niet goed voelt of kan het niet zo zijn dat je zwanger bent? Hoe weet u of u een? Wanneer kun je zeggen dat je zwanger bent? Er zijn tekenen van zwangerschap die je hebt om kennis te nemen.

Hoe om uit te vinden als u zwanger bent. Als u zwanger bent lichaam verandert worden verwacht.
Hoe om uit te vinden als u zwanger bent. Als u zwanger bent lichaam verandert worden verwacht.

  1. Een teken dat je zou kunnen worden ervaren is wat spotting of wat ze zeggen als licht bloeden. Meestal wordt ervaren tussen 6 tot 12 dagen na de conceptie.
  2. Als u zwanger bent lichaam verandert worden verwacht. Een belangrijke verandering is de zwelling van uw borsten zo vroeg als eerste naar de tweede week van de zwangerschap. Tepelhoven donkerder worden en tijdens de zwangerschap. Een andere onvergelijkbare typische symptomen van zwangerschap zijn de immer populaire ochtendmisselijkheid of misselijkheid. Dit wordt ervaren door de meeste van de zwangere vrouwen tussen de tweede tot achtste week na de conceptie.
  3. Hoewel het heet ochtendmisselijkheid, kunt u deze op elk moment van de dag. Er zijn sommige vrouwen die niet ervaren ochtendmisselijkheid, maar het grootste deel van de tijd zwangere vrouwen krijgen om dit te hebben, zelfs tijdens hun zwangerschap.
  4. Vermoeidheid en vermoeidheid wordt ook verwacht voor zwangere vrouwen dat is de reden waarom ze de neiging om te slaperig en wil niet uit bed op alle. Dit is gewoon normaal.
  5. Een ander teken dat u zwanger zou kunnen zijn is veelvuldig urineren. Dit is omdat de groeiende baarmoeder op de uterus waardoor je nerveus voelen de tijd. Zwangere vrouwen hebben te maken met deze en extra reis naar de badkamer elke dag te maken.
  6. Verlangen naar voedsel dat je normaal niet zou eten kan een teken zijn dat je zwanger bent. Normaal gesproken, vrouwen zijn vocaal in de rapportage van hun verlangen naar zout en zoet voedsel, vooral tijdens de zwangerschap, terwijl anderen melding van een niet zo vaak constant verlangen naar pittig of zetmeelrijke voedingsmiddelen.
  7. Een ander teken is een hoge basale lichaamstemperatuur. Als uw BTT wordt bewaard in de hoge temperatuur voor achttien dagen of meer, heb je een goede kans om zwanger te worden.
  8. En een van de meest sprekende teken van zwanger zijn is een vertraging in uw menstruatie cyclus. Als je missen op uw periode en zijn relatief seksueel actief zijn, dan zou het verstandig zijn om een ​​zwangerschap test kit te nemen die de meest betrouwbare indicator dat u zwanger bent.
  9. Alleen een urinetest of een bloedonderzoek dat een positief resultaat hanteert kan u gedegen indicatie dat je zwangerschap met zich meebrengt. Het probleem is dat ze misschien niet zo fool-proof als je hopen dat ze zou zijn. Dit is de reden waarom je altijd aan te denken om een ​​arts te bezoeken om verdere tests uit te voeren om de resultaten te bevestigen.

Het is belangrijk te weten dat niet alle van de bovenstaande symptomen daadwerkelijk zeker een zwangerschap te bevestigen. Wanneer u een positieve zwangerschapstest, ga dan naar een arts om meer van de benodigde diagnostische tests gedaan om uw zwangerschap te bevestigen krijgen. Dat is eigenlijk de enige manier om erachter te komen of je echt zwanger bent.