E2h

Hoe om terug in vorm te komen na een bevalling

Om terug in vorm na een bevalling is een uitdagende maar volledig haalbaar ding. Hoewel het moeilijk kan zijn voor degenen die bevallen meer dan een keer, er zijn veilige en effectieve methoden om een ​​slanke en aantrekkelijke post-baby lichaam. Hier zijn ze:

  1. Kiezen om borstvoeding te geven uw pasgeboren. Borstvoeding is niet alleen uw pasgeboren kind ten goede komen. Het helpt ook bij het verliezen van het gewicht dat je hebt opgedaan rond het onderste deel van je lichaam, terwijl nog steeds zwanger. Dit komt doordat het kind zuigen van bevordert de samentrekking van de spieren in dit gebied. Dus niet alleen hou je je kind in goede gezondheid voor borstvoeding hem, maar zijn actief branden hardnekkige vetten om terug in vorm te komen. Wat is het beste, krijg je om geld te besparen in het proces te omdat je hoeft niet toe te wijzen financiële middelen voor de baby flesvoeding.
  2. Neem veel verse vruchten-en groentesappen. Drinken van verse vruchten-en groentesappen draagt ​​sterk bij aan een veilige en snelle gewichtsverlies als het bevordert regelmatige stoelgang. Bovendien zal het drinken van minstens 2 glazen per dag van deze verse sappen helpen voeden het lichaam met voedingsstoffen. Dit is zeer belangrijk, vooral als u borstvoeding geeft uw kind. Probeer de heerlijke ananas en komkommer, of van appels en suikerbieten combinatie om te helpen kick start uw verse sap dieet regime.
  3. Ervoor kiezen om 's ochtends wandelingen te doen met uw pasgeboren op sleeptouw. Dagelijks' s morgens loopt rond de buurt met je baby veilig plooi in zijn wandelwagen zou een goed idee zijn. Niet alleen doe je iets om op terug in vorm te krijgen, maar het krijgen van de twee van u een aantal broodnodige ochtend zon. Houd in gedachten dat de blootstelling aan juiste hoeveelheden ultraviolette stralen van de ochtendzon de productie van vitamine D in het lichaam stimuleert. En vitamine D is zeer cruciaal voor een effectieve het lichaam de opname van calcium, de mineralen die verantwoordelijk is voor gezonde botten.
  4. Ervoor kiezen om grote maaltijden te verdelen in zes kleinere maaltijden gedurende de dag. Je hoeft niet verminderen uw eten verbruik vooral als u borstvoeding geeft uw kind. Echter, je moet sterk overwegen het eten vaker, maar met kleinere hoeveelheden voedsel gedurende de dag. Op deze manier wordt je lichaam voldoende tijd om het voedsel te verwerken. Dus niet alleen bent u het vermijden van het krijgen van jezelf onhandig opgeblazen, maar eigenlijk om weer in vorm om dat te doen.

Hoe om terug in vorm te komen na een bevalling. Kiezen om borstvoeding te geven uw pasgeboren.
Hoe om terug in vorm te komen na een bevalling. Kiezen om borstvoeding te geven uw pasgeboren.

Het zou een slim idee om de hierboven genoemde tips met regelmatige rekoefeningen te vullen zijn. Hierdoor helpt niet alleen bij het verliezen van het gewicht dat je hebt gewonnen, maar helpt ook bij het versterken van je hart en longen. Ook rek-en strekoefeningen helpen bij toning uw spieren dus je hoeft niet te slopende oefeningen uit te voeren elke dag.