E2h

Hoe om te voorkomen dat overtraining op de sportschool

Mensen die trainen in de fitnessruimte trainen op verschillende niveaus. Sommigen gaan naar de sportschool alleen wanneer hun schema toelaat, terwijl anderen religieus gaan minstens 3 tot 5 dagen per week. Toch zijn er een fitnessruimte buffs dat praktisch leven in de sportschool. Ze zijn er elke dag en soms twee keer op een dag.

Het is geweldig voor een persoon om in te zetten voor die regelmatig traint in de sportschool. Er is echter ook een probleem met teveel training. Overtraining is belastend voor het lichaam. Je lichaam heeft rust nodig van de dagelijkse trainingen voor de uitoefening effectief te zijn. De spieren hebben tijd nodig om te herstellen en zichzelf te herstellen na te zijn onderworpen aan slopende oefeningen. Anders kan je tegenkomt een of meer van deze symptomen:

Hoe om te voorkomen dat overtraining op de sportschool. Controleer uw huidige sportschool schema.
Hoe om te voorkomen dat overtraining op de sportschool. Controleer uw huidige sportschool schema.

 • Gegeneraliseerde pijn in het lichaam en pijn
 • Gewrichts-en / of spierpijn
 • Gebrek aan energie resulteert in verminderde fysieke prestaties
 • Hoofdpijn
 • Slapeloosheid
 • Verminderde eetlust
 • Prikkelbaarheid, depressie en stemmingswisselingen
 • Verhoging van de verwondingen of meer vatbaar voor verkoudheid, keelpijn en andere ziekten

Als u zich schuldig maken aan overtraining en zou willen deze symptomen te vermijden, hier zijn enkele tips voor je.

 • Controleer uw huidige sportschool schema. Begin met te bepalen hoe vaak je traint per week, hoeveel uur u toe te wijzen aan elke sessie en wat specifieke oefeningen die u uitvoert. Met andere woorden, in kaart van de huidige training te plannen volg je in de sportschool.
 • Neem contact op met uw trainer. Als u nog niet getraind met een trainer, dan is het hoog tijd dat u het advies inwinnen van een. Professionele trainers zijn beschikbaar voor overleg in sportscholen om ervoor te zorgen dat elk individu is training volgens hun niveau van fysieke mogelijkheden en hun doelen. Als het probleem is dat je trainer eigenlijk is dat je te hard duwen, praat met hem of zoeken een andere trainer die uw beste belang op het hart.
 • Wijzig oefeningen. Als u niet kunt schijnen om weg te blijven van de sportschool, doe dan andere oefeningen of wijzig de volgorde waarin u uitvoert je trainingen. Als u wilt krijgen of je six-pack blijven volgen, bijvoorbeeld, verken andere manieren om deze doelen in plaats van je beproefde routines. Sta open voor het proberen van andere vormen van cardio workouts in plaats van om een ​​uur op de loopband. Zie hoe je Kick-boksen, spinnen of zelfs dansen graag! Ontdek yoga en Pilates om dingen door elkaar halen. Creatief revamp je huidige training zonder dat uw lichaam meer te lijden.
 • Zoek een andere lichamelijke activiteit. In plaats van naar de sportschool voortdurend te trainen, waarom niet bezighouden met andere fysieke activiteiten. Speel basketbal, bowling, honkbal of andere sporten. Ga fietsen, wandelen, wandelen of zwemmen. Kijk voor een fysieke activiteit die u kunt genieten met familie, vrienden of een speciaal iemand. Als je op de sportschool meeste van de tijd, soms, het haalt de tijd van je familie en vrienden. Maak van de gelegenheid om met mensen in plaats van halters en tegelijkertijd houd je lichaam bewegen.

Neem contact op met uw trainer. Zoek een andere lichamelijke activiteit.
Neem contact op met uw trainer. Zoek een andere lichamelijke activiteit.

Soms is minder meer. Overtraining op de sportschool geeft niet je lichaam voldoende tijd om te herstellen van de straffende fysieke activiteit die u op te leggen. Het kan leiden tot allerlei problemen, fysiek, emotioneel, mentaal en zelfs sociale. Zelfs als je traint om de sterkste man op aarde te worden, heb je nog een paar dagen training overslaan. Op deze manier kunt u echt uw fitnessdoelen te bereiken via een meer evenwichtige levensstijl.