E2h

Hoe om te slagen in uw fitness - programma

Iedereen moet een fysieke fitness programma dat hun lichaam fit, sterk en gezond te houden. Er zijn vele soorten van fitness-of oefenprogramma's, maar ieder persoon moet bezighouden met een die is toegesneden op de behoeften van hun lichaam '. Hier zijn enkele tips en trucs in slagen in uw fitness-programma.

Bepaal het doel van uw fitness-programma

Bepaal het doel van uw fitness-programma. Waarom heb je er een nodig? Ben je overgewicht en de noodzaak om de extra kilo's te verliezen voor een goede gezondheid? Ben je ondergewicht en balanceert gevaarlijk op het onderste uiteinde van de schaal? Misschien bent u een gewichtheffer, triathlon, of voetbalster die behoefte heeft om bulk-up op de juiste plaatsen. Er zijn ook fitness-programma's die gewoon toestaan ​​om uw algehele goede gezondheid te behouden. Als uw gezondheid in het gedrang komt, moet een arts worden betrokken bij het opzetten van uw fitness routine.

Hoe om te slagen in uw fitness - programma. Bepaal het doel van uw fitness-programma.
Hoe om te slagen in uw fitness - programma. Bepaal het doel van uw fitness-programma.

Organiseer uw schema. Op basis van uw fitness-programma, regelen uw schema, zodat u kunt uw routine volbrengen volgens het tijdschema vermeld in het programma. Als u werkt of hebben een heleboel activiteiten, zorg ervoor dat uw professionele en persoonlijke leven af ​​te stemmen op uw fitness-programma.

Gebruik de juiste apparatuur

Gebruik de juiste apparatuur. U hoeft niet naar de duurste schoenen, sportkleding en uitrusting te kopen. Wat je nodig hebt om te kopen de juiste zijn. Vraag uw fitness instructeur voor aanbevelingen en lees beoordelingen van gebruikers van fitness kleding en uitrusting.

Eet gezond

Eet gezond. Uw fitness programma kan nooit slagen op zijn eigen. Het moet worden samen met het juiste eten programma. Kies gezonde voedingsmiddelen dan fast food maaltijden. Blijf uit de buurt van voedsel beladen met Transvetten, suiker en lege calorieën. Drink veel water en zorg ervoor om zo veel rust te krijgen als uw lichaam nodig heeft.

Houd een fitness tijdschrift

Bepaal het doel van uw fitness-programma. Organiseer uw schema.
Bepaal het doel van uw fitness-programma. Organiseer uw schema.

Houd een fitness-dagboek. Schrijf uw fitness-doelen op de eerste pagina van je dagboek. Volg het met de details van uw fitness-programma. Gebruik dit dagboek om je voortgang te bewaken. U kunt gegevens invoeren, zoals uw gewicht, hartslag en bloeddruk. Als je moet controleren uw voedselinname, kan uw conditie dagboek verdubbelen als uw voedsel dagboek. Dit maakt het hele proces van het krijgen of een verblijf in vorm eenvoudiger voor u.

Voer de oefeningen goed

Voer de oefeningen goed. Oefen de juiste vorm en de juiste ademhalingstechnieken. Het gaat niet om hoe kan herhalingen je doet, maar de kwaliteit van de herhalingen die belangrijk is. Op een bepaald moment, kan je vervelen met dezelfde routine te krijgen en het gevoel dat het doet niets voor u. Beteugelen de drang om te bewegen naar voren routines als het nog geen deel uit van het plan. Je lichaam moet zich opbouwen tot een bepaald niveau van fitheid. Doet vooraf workouts kan letsel veroorzaken aan uw lichaam en verstoren uw eerste pogingen. Als je echt wilt om dingen te schudden een beetje, overleg dan met uw fitness instructeur over eventueel veranderen van de routine een beetje.

Meer fitness-programma's mislukken dan slagen. Dit komt deels doordat sommige zien oefening als gewoon extra werk zonder te denken aan de enorme voordelen voor de gezondheid met zich meebrengt. Anderen gewoon springen in generieke fitnessprogramma's. Als je wilt slagen in uw fitness-programma, zorg ervoor dat het op maat voor u gemaakt. Anders kan je oefeningen doen die je niet echt nodig hebt om te doen in de eerste plaats. Sommige routines misschien niet eens goed voor je. Inzet, doorzettingsvermogen en het geloof dat je de kwaliteit van het leven beter zal zijn als u zich aan uw fitness-programma zal zorgen voor succes.