E2h

Hoe om te ontspannen - altijd en overal

Als je het gevoel benadrukt

Als je het gevoel benadrukt, is het belangrijk dat je bepaalde dingen te doen om u te helpen kalmeren en helpen ontspannen. Afwikkelen betekent niet alleen naar de spa of het krijgen van een massage. U kunt op elk moment ontspannen en waar u ook bent als je de juiste mentaliteit en je neemt de tijd om jezelf de prioriteit, zelfs voor een ogenblik.

  • Sluit je ogen. Als je niet kan fysiek jezelf te verwijderen uit de stressvolle situatie, dan sluit de wereld buiten, zelfs voor een moment door het sluiten van je ogen. Als uw kind is het hebben van een storing en je voelt alsof meedoen, sluit je ogen en tel tot tien voordat je iets anders doet. Als je niet kunt uw kast te verlaten vanwege al het werk dat je moet doen, neem een ​​moment en ontspannen met je ogen dicht.
  • Neem een adempauze. Focus op je ademhaling als je gevoel benadrukt. Als je gestresst bent, je hartslag gaat omhoog en de adrenaline begint te schoppen inch uw lichamelijke respons te wijzigen door simpelweg te vertragen je ademhaling. Adem langzaam. Houd de adem een ​​paar seconden voor het loslaten van de adem door je mond. Terwijl je uitademt, visualiseer alle stress en negativiteit uit je lichaam.
  • Vertragen. Stop haasten! Loop voorzichtig en aandachtig zodat u meer bewust van uw omgeving. Als u wilt ontspannen, wandelen, adem en langzamer te handelen. Het kan zelfs lijken grappig hoe iedereen lijkt te rond te haasten. Wakker worden vroeg in de ochtend als je die extra tijd, zodat je niet gehaast.
  • Gewoon nee zeggen. Als u niet kunt of niet wilt om iets te doen, sta jezelf toe om nee te zeggen. Het is een zeer empowerment en bevrijdend om te kunnen nee te zeggen tegen mensen. Als u stoppen met het proberen te behagen anderen de hele tijd, voel je je minder gestrest en meer ontspannen.
  • Zing een liedje. Als het je gelukkig maakt, een liedje te zingen of neuriën een melodie. Het is een geweldige sfeer booster en als je een grote reeks van buizen, het kan vreugde te brengen aan anderen.
  • Mediteer. Je kunt overal zelfs mediteren, uw kantoor. Als u wilt wat rust, ga dan naar een lege vergaderzaal of badkamer. Sluit je ogen en visualiseer ontspanning en een helder wit licht opheffen van uw geest en het verwijderen van alle woede, stress en negativiteit in je leven. Denk na over dingen die brengen je vreugde en focus op een kalm en gelukkig gevoel in je hart.
  • Bid. Je hoeft niet te zijn in de kerk om te bidden. God is overal, dus neem een ​​moment om dankbaar te zijn voor alles in je leven. Sluit je ogen en zeg een kort gebed van dank. Als je het gevoel overweldigd, vraag dan om begeleiding van hulp. Opnieuw verbinding maken met uw spirituele kant u kan helpen om meer ontspannen.


Neem de tijd om een ​​stap terug en rust te nemen

Hoe om te ontspannen - altijd en overal. Als je het gevoel benadrukt.
Hoe om te ontspannen - altijd en overal. Als je het gevoel benadrukt.

Neem de tijd om een ​​stap terug en rust te nemen. Kijk naar het grote plaatje en weet dat op de lange termijn, wat echt belangrijk niet is als je hield je deadlines of als u tevreden de klant. U kunt ontspannen als je de tijd neemt om balans in je leven te hebben en te houden uw prioriteiten recht. Zoek tijd om met je vrienden en geliefden en dingen doen die je gelukkig maken. U kunt ongeacht ontspannen van de tijd en plaats, dus neem de tijd en doe het! Je zult gelukkiger, gezonder en productiever te maken als je dat doet.