E2h

Hoe om te mediteren met behulp van zen meditatie technieken

Het lichaam moet de-rommel en op te laden

Het lichaam moet de-rommel en op te laden. Je moet luisteren naar wat het vertelt je voordat het te laat is. Een van de beste mogelijkheden voor verjonging is Zen-meditatie. Gebruikt Zen meditatie om de meeste worden geassocieerd met monniken, maar vandaag de dag, mensen uit alle lagen van het leven zijn in het als een vorm van ontspanning. Dit proces van 'zitten en in het moment "vergt enige oefening vooral voor mensen die zijn aangesloten om altijd op de gaan, die bij nader inzien is een brutale manier van leven op elke leeftijd. Echter, zodra je het probeert, zul je het moeilijk vinden om te gaan zonder.

Hier is hoe te mediteren met behulp van Zen meditatie technieken als je een beginner bent.

  1. Bereid kussens. Kussens zal helpen uw Tush als je het gevoel dat het zitten op de vloer gaat te hard. Plaats deze kussens, of slechts een van deze, precies achter je Tush.
  2. Andere opties behalve kussens. Gezondheidsredenen kan voorkomen dat u op de grond zitten. Als dit het geval is, een comfortabele stoel of ronde loveseat doen.
  3. Breng uw lichaam tot in de lotushouding. De Lotus positie betekent kleermakerszit op de vloer en het houden van uw rug rechtop. Plaats beide handen op je schoot en zorg ervoor dat uw handen aan te raken om u te houden van snoozing. U kunt ook het gezicht van de muur in uw slaapkamer of woonkamer of het zal helpen je mediteert dieper.
  4. Vind je middelpunt. Dit is een vaak gebruikte term in meditatie en yoga. Het vinden van je centrum zwaaien heen en weer om uw meest comfortabele positie, de een dat is precies juist die balanceert u en zal je niet in slaap valt te vinden. Zodra je je centrum te vinden, stoppen en nemen de juiste positie.
  5. Concentreer u op uw linkerhand. Dit zal leiden tot de juiste kwab van je hersenen om te gaan van gedachten, het juiste kwab van de hersenen dat de ruimte die verantwoordelijk is voor het meditatieve proces te beginnen te laten. Focus op uw linkerhand, voelen, laat je gedachten smelten in het niets.
  6. Begin met meditatief ademen. Nu beginnen om diep te ademen door je neus en tel "Een." Adem uit en tel "Twee." Adem in en adem uit tot je bij "10." Omdat je nog steeds Dit is nieuw voor, moet je geestelijk tellen te oefenen, maar als je beter en beter in Zen meditatie, kunt u ervoor kiezen om geen mentale tellen meer te doen.
  7. Ga verder met normaal ademhalen. Na het bereiken van de telling van tien, dan kunt u naar beneden te borrelen ademen op de normale manier, maar deze keer tellen van getallen 11 tot 20, terwijl in-en uitademen.
  8. Laat willekeurige gedachten gaan. De geest soms afdwaalt naar willekeurige gedachten. Vecht niet tegen deze. Laat het dan dwalen en laat het gaan. Na verloop van tijd zult u in staat om te mediteren als een leeg doek.
  9. Zone uit voor 10 minuten. Als een beginner, kunt u dit doen voor 10 minuten verhogen van het de volgende dag tot je kunt doen 30 minuten ononderbroken Zen-meditatie.

Hoe om te mediteren met behulp van zen meditatie technieken. Andere opties behalve kussens.
Hoe om te mediteren met behulp van zen meditatie technieken. Andere opties behalve kussens.

Comfort is zeer belangrijk wanneer het proberen Zen-meditatie. Zodra je krampen of pijn voelt tijdens het zitten met gekruiste benen, strek je benen, sta op echt langzaam, loop dan rond om zich te ontdoen van de krampen en naald pijn.