E2h

Hoe om te mediteren met behulp van stille belichting

Silent verlichting meditatie is een vorm van meditatie waarin alle gedachten zijn uitgesloten, met uitzondering van een. Het laat de geest zich richten op een gedachte, zodat u kunt mediteren en te kanaliseren alle energie om de enkele gedachte. Stilte speelt een belangrijke factor in deze meditatie. In tegenstelling tot andere meditaties waar muziek kan worden toegepast, stille belichting meditatie verbiedt de beoefenaar om muziek te gebruiken. Stilte helpt vormen betere beelden van het idee om te mediteren op.

  • Zoek een comfortabele plek. Zoek naar een plaats in uw huis waar u kunt mediteren. Het gebied waar u het beoefenen van stille belichting meditatie moet rustig genoeg om te mediteren. U kunt ervoor kiezen om te mediteren op je bed, bank of vloer. Omdat stille belichting meditatie duurt enige tijd, kies de meest comfortabele plek voor jou. Zitten comfortabel op de geselecteerde plek. Als u van plan bent om te zitten op de vloer, leg dan een kussen onder je billen om de vloer comfortabeler voor u. U kunt ervoor kiezen om te zitten in een Indiase stijl manier of u kunt de benen recht voor je.
  • Volg de correcte houding. Houding is van essentieel belang voor het beoefenen van stille belichting meditatie. De rug moet recht en ontspannen. Vermijd leunend op iets. Bij het beoefenen van stille belichting meditatie, ontspanning van alle spieren meer specifiek de rug, moet worden gevolgd. Spanning zal alleen verstoren de meditatie procedure. Oefen rechtop in uw dagelijkse activiteiten. Door dit te doen regelmatig zal het gemakkelijker maken om stil verlichting meditatie te beoefenen.
  • Doe ademhalingsoefeningen. Een andere belangrijke factor in de stille belichting meditatie is de ademhaling. Ademen is belangrijk om te reguleren het bloed en zuurstof door het hele lichaam. Regulering van bloed-en zuurstoftoevoer zal produceren ontspannen spieren waardoor meditatie makkelijker. Vind uw ritme van de ademhaling. Adem in door je neus en adem uit door uw mond. Doe dit langzaam. Focus op channeling goede schone lucht. Breng deze in uw dagelijkse activiteiten op een meer evenwichtige bloedsomloop en respiratoire systeem. Het hebben van een meer evenwichtige circulatoire en respiratoire systeem maakt meditatie makkelijker.
  • Start mediteren. De meeste mensen sluiten hun ogen bij het ​​mediteren. U kunt ervoor kiezen om je ogen te sluiten of ze open laten. Haal diep adem. Heb een ritme bij het ademhalen. Maak de spieren van je lichaam ontspannen. Vermijd het denken over dingen. Houd je geest leeg. Laat je hersenen ontspannen van het denken over problemen of klusjes. Zodra je hersenen is ontspannen, focus op het denken over je lichaam als geheel. Maak meditatie een dagelijkse gewoonte door het beoefenen van het gedurende ten minste vijf minuten per dag. Verhoog de tijd die je in het beoefenen van stille belichting meditatie. Door dit te doen elke dag zal je meer gerichte, goed uitgebalanceerd en gezonder.


Het branden van wierook helpt ontspannen een persoon

Hoe om te mediteren met behulp van stille belichting. Zoek een comfortabele plek.
Hoe om te mediteren met behulp van stille belichting. Zoek een comfortabele plek.

Het branden van wierook helpt ontspannen een persoon. Als de geur van wierook kalmeert je, ga je gang en het licht wat. Kaarsen zijn alternatieven voor wierook. Er zijn goedkope kaarsen verkrijgbaar in huis winkels. Kies een geur die je wilt.

Vermijd het afspelen van muziek wanneer het beoefenen van deze meditatie. U kunt ervoor kiezen om te mediteren in de ochtend als je wakker wordt, of 's nachts voor het slapen gaan. Meditatie helpt een persoon ontspannen en zal u helpen helderheid van denken.