E2h

Hoe om te lunchen om gewicht te verliezen


Na een ochtend vol met activiteiten die je waarschijnlijk wilt u uw energie op te laden door het hebben van een stevige maaltijd voor de lunch. Dit zal een probleem voor mensen die proberen om gewicht te verliezen. Normaal mensen behandelen middag als het middelpunt van het krijgen door een halve werkdag en lunch als een manier om de rest van de dag te overleven. Mensen zullen meestal dingen zelf met de verkeerde soorten voedsel, denken dat hoe meer ze eten, hoe meer energie ze hebben. Het probleem met deze theorie is dat je een veel calorieën en vet worden verpakken in je lichaam. Als je blijven eten als dit bij elke maaltijd je metabolisme kan vooral vertragen als de taak houdt u aan uw bureau de hele tijd. Er is een goede manier om te lunchen om die overtollige pondjes kwijt en ze weg te houden.

  • Thuis. Thuis heb je verschillende opties om de lunch voor te bereiden. Kijk rond in de keuken en gebruik wat je kunt om samen een gezonde maaltijd. Als je vis in de koelkast ontdooien het uit en kijk voor tomaten. U kunt gebruik maken van rode tomaten of cherry tomaten als ze beschikbaar zijn. Hak een witte ui in dunne plakjes en als je een pot olijven dat ook gooien in. Samen Zet alles in een oven pan en instrooien zout en peper. Zet het in de oven voor ongeveer 20 minuten op 300 graden Fahrenheit. Nadat u het uit knijp een citroen op de top en je bent klaar om te lunchen. Eenvoudige recepten zoals deze zijn gemakkelijk te bereiden. Als u uw boodschappen vergeet niet om zo veel gezonde voedingsmiddelen als je kunt, zodat u een breder scala aan ingrediënten om uit te kiezen.
  • Op restaurants. Wanneer u uit op een datum of een maaltijd met familie of vrienden in een restaurant, hoeft niet in de steek uw gewichtsverlies programma en start het bestellen van alles wat iedereen is het hebben. Blijf bij het programma en zoek het menu voor een gezond gerecht. Controleer de schaal-en schelpdieren gedeelte van het menu en zoek naar gerechten met zalm of garnalen. Gezonde niet eigenlijk smaakloos, zodat de garnalen gerecht kan worden gebakken in knoflook en andere specerijen.
  • Op het werk. Wanneer mensen aan het werk zijn ze meestal uit eten in restaurants of ga naar het kantoor cafetaria. U kunt voorkomen dat het eten door het brengen van uw eigen eten van huis. Het zal een beetje moeite om uw lunch te bereiden in de ochtend of de avond ervoor. U kunt een broodje om mee te nemen om te werken, maar het moet geen of zeer bevatten weinig calorieën en verzadigd vet. Kies voor mager vlees zoals kalkoen, kip of rosbief voor op je boterham. Voeg meer groenten zoals sla, tomaten en wortelen, maar ga gemakkelijk op de dressing. Gebruik volkoren brood en als je moet mayo gebruiken, kiezen voor de vetarme mayonaise.


Hoe om te lunchen om gewicht te verliezen. Thuis.
Hoe om te lunchen om gewicht te verliezen. Thuis.

Een lage calorie lunch hoeft niet te zijn smaakloos kunt u altijd spice it up en dat dezelfde bevredigende gevoel dat je krijgt met regelmatige eten.