E2h

Hoe om te gaan met oefening excuses

De oefening is zeer voordelig en levert waardevolle voordelen voor de gezondheid

De oefening is zeer voordelig en levert waardevolle voordelen voor de gezondheid. Het wordt algemeen erkend door medische professionals om een ​​belangrijk onderdeel van het bereiken van een gezonde en evenwichtige levensstijl. Met dat gezegd zijnde, hoe komt het zo weinig mensen regelmatige lichaamsbeweging te integreren in hun dagelijks leven?

De waarheid van de zaak is dat er net zo veel excuses mensen kan geven voor het niet uitoefenen. Maar maakt niet uit hoe vaak je hebt deze excuses herhaald om onszelf genoeg, dat je begonnen te geloven hen, heb je tegen jezelf te bevrijden van deze excuses dat je belemmeren te genieten van een betere gezondheid.

Hoe om te gaan met oefening excuses. Oefening kan worden geïntegreerd in uw dagelijkse leven.
Hoe om te gaan met oefening excuses. Oefening kan worden geïntegreerd in uw dagelijkse leven.

Dus, hoe men effectief om te gaan met deze oefening excuses? Hier zijn een aantal dingen die je kunt herinneren aan die veelgebruikte redenen niet uit te oefenen tegen te gaan:

Oefening kan worden geïntegreerd in uw dagelijkse leven.

 • Oefening excuus: "Ik heb geen tijd om te oefenen."
  U kunt redelijkerwijs integreren oefening in je dagelijkse routine. Bijvoorbeeld, in plaats van het nemen van de lift kunt u ervoor kiezen om de trap te nemen. Loop stevig door een hele verdieping in het winkelcentrum. Sta op en doe wat vijf minuten rek-en strekoefeningen bij u op kantoor kast. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het is van essentieel belang om te onthouden dat de oefening niet uitsluitend verstaan ​​te hoeven gaan naar de sportschool en de aanpak van zware sportartikelen. Het betekent gewoon dat je meer energie uit te oefenen en uit te werken delen van uw lichaam meer. En dit kunt u doen waar u ook bent en wanneer het u schikt. Dus ga je gang - in afwachting van het kopieerapparaat klaar is, doe wat kraken oefeningen. Na een rechte uren staren naar uw computerscherm, vijf minuten duren om wat jumping jacks doen. Doe je oefeningen in kleine hanteerbare brokken, en al snel kun je zichtbaar zien een positief verschil in je gezondheid.

Oefening kan worden genoten.

 • Oefening verontschuldigen: "De oefening is te saai en saai voor mij Ik haat oefening.".
  Nogmaals, vergeet niet dat de oefening is niet exclusief voor aerobics of fitness training (als je denkt deze activiteiten saai zijn). Het goede ding over oefening is dat er een aantal activiteiten die je liefde die omvatten oefening. Bijvoorbeeld, hou je van zwemmen? Dan 30 minuten matig zwemmen en verbrandt ongeveer 140 calorieën. Andere leuke activiteiten die effectief zou branden veel calorieën bevatten tuinieren, dansen, wandelen, fietsen en spelen met uw kinderen.

De oefening is zeer voordelig en levert waardevolle voordelen voor de gezondheid. Oefening excuus: "ik heb geen tijd om te oefenen.".
De oefening is zeer voordelig en levert waardevolle voordelen voor de gezondheid. Oefening excuus: "ik heb geen tijd om te oefenen.".

Oefening geeft je meer energie.

 • Oefening excuus: "Ik ben te moe om te oefenen."
  Uit onderzoek blijkt dat de oefening is in staat weg te smelten vermoeidheid, want het versterkt de bloedsomloop. Geleidelijk uw energie niveaus beginnen te worden hoger en je hart wordt sterker, zodat je in staat zou zijn om meer dingen te doen zonder het gevoel te moe gemakkelijk. Op de lange termijn zal daarom oefening maak je in staat om veel meer activiteiten dan als je niet in vorm te houden volbrengen.

Oefening werkt geleidelijk.

 • Oefening excuus: "Oefening nooit werkt voor mij."
  Je hebt misschien geprobeerd om gewicht te verliezen door middel van het uitoefenen voor, maar je was teleurgesteld omdat je blijkbaar geen verbetering te zien. Vergeet niet dat de oefening langzaam werkt. In feite, kan het ongeveer drie maanden van consistente oefening voordat je sterk begint om gewicht te verliezen. Maak je geen zorgen. In de tussentijd, alleen focussen op het verkrijgen van de oefening onder de knie en waardoor het een gewoonte. Na een tijdje, zal training tot geïntegreerd worden in uw levensstijl dat het gaat om het makkelijker en makkelijker voor u om het te doen. U zult aangenaam verrast zijn over de kilo's die je later zal dalen. Bovendien kunt u ervoor kiezen om ook concentreren op de andere voordelen die oefening zal bieden - verbeterde hartslag, betere doorbloeding, betere sterkte, en nog veel meer.

De sleutel is te blokkeren uit alle excuses die u zou kunnen denken aan

De sleutel is te blokkeren uit alle excuses die u zou kunnen denken, en beginnen te oefenen. Vergeet niet, ongeacht hoeveel excuses er misschien wel voor het niet uitoefenen, er zijn net zoveel redenen om te beginnen. Veel succes!