E2h

Hoe om te gaan met een lui oog als een tiener

Sommige mensen worden geboren met een lui oog

Sommige mensen worden geboren met een lui oog. Hoewel het een natuurlijk aangeboren afwijking voor velen, kan een lui oog nog steeds een bron van schaamte, vooral als je in je tienerjaren. Als u een lui oog, hier zijn enkele stappen die u kunt nemen om u te helpen het hoofd te bieden en maken de meeste van uw situatie.

  • Zorg voor genoeg slaap. In de eerste plaats, vermijd alle feestbeesten 's nachts en andere activiteiten die eten van de tijd die je zou kunnen hebben op een andere manier door te brengen slapen. Slapen is erg belangrijk omdat het helpt het lichaam te ontspannen en helpt verjongen de geest. Maar slapen is een ander belangrijk gebruik voor kinderen en jongeren met luie ogen. Slapen kan de ogen meer ontspannen die op hun beurt kunnen helpen de ogen geconcentreerd nog beter. Indien mogelijk, ook uw ogen een pauze om zo vaak. Als u televisie kijken, bijvoorbeeld, kunt u overwegen het sluiten van je ogen tijdens de reclameblokken. Als je in de klas, plaatst u de lui oog voor een paar minuten in tussen de lezingen, zodat de ogen zal wat rust te krijgen.
  • Bedek je ogen. Een van de manieren om het luie oog te verbeteren is door de uitoefening van het oog. De eenvoudigste manier om uw luie oog oefenen is door het uw primaire oog. Doe dit door het nemen van een stuk doek of zakdoek, of een ooglapje, en het te gebruiken om uw normale ogen bedekken. Wanneer u dit doet, bent u gedwongen het luie oog om al het werk te doen. In feite zal het luie oog worden opgeleid tot meer responsief en meer gecontroleerd. Als je alleen bent in het huis of in het weekend, maken dit een gewoonte van om je luie oog te verbeteren.
  • Praat met de fotograaf. Een van de grootste beproevingen die middelbare scholieren zal te maken hebben met het jaarboek. Het jaarboek kan iets zijn dat volwassenen gewoon lachen, maar als je in het midden van alles, het is heel belangrijk. Om u een beter jaarboek foto, zorg ervoor dat u communiceert en praat met de school fotograaf voor uw eigenlijke foto wordt gemaakt. Vertel hem uw conditie, zodat hij in staat zal zijn om u even de tijd om voor te bereiden. Sluit je ogen en vraag de fotograaf om u te vertellen om uw ogen te openen net voor de eigenlijke opname. Het oog ziet er dan veel gerichter. Meestal zal de fotograaf je ook toestaan ​​om een ​​andere foto te maken, als hij weet dat je het luie oog te hebben.
  • Accepteer jezelf. Je moet ook leren om uw conditie te accepteren en je moet uiteindelijk ook realiseren dat alles wat plagen je krijgt tijdens de middelbare school niet eeuwig zal duren. Uiteindelijk verlaat u de middelbare school en ontmoet je mensen die meer zorg over je dan je oog.


Ten slotte

Hoe om te gaan met een lui oog als een tiener. Zorg voor genoeg slaap.
Hoe om te gaan met een lui oog als een tiener. Zorg voor genoeg slaap.

Ten slotte, overwegen om een ​​overleg met een oogarts. Als je echt last van je luie oog, zijn er een aantal operaties die u kunt overwegen. Vraag uw arts of de operaties kan worden gedaan op je, en welke bijwerkingen het kan hebben.