E2h

Hoe om te beslissen over de automatische versus manuele loopband

U hebt misschien al hebt besloten dat u wilt een loopband te kopen

U hebt misschien al hebt besloten dat u wilt een loopband te kopen. Maar je kan op gespannen voet staan ​​over de twee types: automatisch en handmatig. Hoe kiest u tussen twee veelbelovende onderdelen van de uitrusting? Voordat we een Blow by Blow vergelijking van de verschillende aspecten die je misschien op zoek naar een loopband (en hoe elk type tarieven ten opzichte van de andere), is het zeer belangrijk voor u om te overwegen dat het jouw unieke situatie en behoeften die zullen dicteren welk type loopband voor u zal werken.

Het onderhoud van training in zeg, je Proform loopband, is scharnierend ook af van vele factoren zoals uw uithoudingsvermogen en uw doelen voor fitness. Het is vaak niet van belang als u gebruik maakt van een Trimline loopband of een Healthrider loopband.

Hoe om te beslissen over de automatische versus manuele loopband. De veelzijdigheid van de training.
Hoe om te beslissen over de automatische versus manuele loopband. De veelzijdigheid van de training.

  1. De Instant Factor. Wilt u een instant fix bij het plannen van je training? De automatische een wint op dit aspect handen naar beneden. Druk op de knop-technologie in de automatische loopband kunt u een heleboel dingen in uw loopband voorkeuren te krijgen zonder al te veel moeite uit te oefenen.
  2. De veelzijdigheid van de training. Wilt u een helling op een dag en een relatief vlak een op de volgende? Nogmaals, het is de automatische waarmee u de helling aan te passen sneller. Bij handmatige u zou kunnen hebben om een ​​blok of twee plaatsen op uw loopband op de specifieke helling die je wilt. Het is algemeen bekend dat de helling intensiteit toevoegt en helpt bij de opbouw uithoudingsvermogen.
  3. Eenvoud in gebruik en opslag. Sommige oefening fans zoals eenvoud boven functionaliteit. Dan, als u een dergelijke persoon, de handleiding loopband is het meest geschikt voor u. Er zijn maar weinig aanpassingen nodig zijn in een handleiding loopband. Het zal gewoon laten lopen, hardlopen of inhoud van uw hart. De handleiding loopband is ook van nature lichter, wat bijdraagt ​​voor eenvoudig opbergen, vooral als je weinig ruimte hebt in uw huis.
  4. Kosten. Handmatig is goedkoper, zeker weten. Als u zuinig met uw uitgaven, kunt u niet van het prijskaartje op de automatische.
  5. Onderhoud. Begrijpelijk met meer machinaties, automatische ingewikkelder te onderhouden. Bij handmatige, je hoeft alleen maar aan de riem controleren of ze dicht en je bent vrij veel goed om te gaan.
  6. Vrij verkeer. Uw bewegingsvrijheid is veel beter bevorderd in de automatische loopband. Je zou kunnen hebben te worden gekoppeld aan leuningen van de handleiding loopband. Tenzij je een compromis vinden over hoe je gaat gebruiken uw handleiding loopband sans de leuningen, misschien vind je automatische meer voorzorg in het geven van ruimte voor beweging.
  7. Progressive intensiteit. Automatische loopbanden hebben voorgeschreven programma's van toenemende intensiteit. Met de handleiding een, het is ook mogelijk. Maar je moet jezelf bloot te stellen aan subjectiviteit in uw pacing met de handleiding loopband, omdat hij niet over de sensoren, hartslagmeter en intensiteit indicator dat de automatische degenen hebben.
  8. Extra functies. De automatische loopband heeft meer functies te roemen, want het komt met een hogere prijs.