E2h

Hoe om stress te verlichten met een stress - doos

Mensen omgaan met verschillende niveaus van stress dag in en uit

Mensen omgaan met verschillende niveaus van stress dag in en uit. Dat is een feit. Echter, er zijn twee dingen die je kunt bepalen: hoe u reageert op en omgaan met stress. Reageren op spanning betekent dat je laat het niet van invloed op uw dag. Omgaan met het betekent dat je niet laat andere mensen lijden voor uw waardeloze dag. Je moet op het handelen met een positieve houding.

Hoewel dit is makkelijker gezegd dan gedaan

Hoe om stress te verlichten met een stress - doos. Y ou moet een lege schoenendoos, grappenmaker stukjes pad papier en pen.
Hoe om stress te verlichten met een stress - doos. Y ou moet een lege schoenendoos, grappenmaker stukjes pad papier en pen.

Hoewel dit is makkelijker gezegd dan gedaan, moet u de nodige maatregelen om stress te verlichten opbrengen. Een daad jegens de weg naar stress wordt een stress-box. Een stress doos is een soort van je eigen doos van Pandora in dat u plaatst alle slechte dingen die op je toevallig daar. Dan moet je de doos opent om al die stress los in de hoop te laten het allemaal gaan. Hier is hoe dit werkt.

  • Y ou moet een lege schoenendoos, grappenmaker stukjes pad papier en pen. Nu tot aan de container gaat, kunt u een schoenendoos te kiezen als gesuggereerd of iets meer sierlijke of het zal u zich beter voelt. De pad papier en pen zijn nodig, want er is een heleboel dagelijkse schrijven betrokken.
  • Kies een tijd een moment van de dag om dit te doen. Als je een drukke dag voor de boeg, er wordt gesuggereerd dat de beste tijd om te gaan met een stress-box is aan het eind van de dag wanneer je in bed ligt, precies tussen stilstand en slapen. Dit wordt ook wel uw "ik" tijd.
  • Schrijf je gedachten. Neem de grappenmaker stukjes pad papier en pen naar bed, wennen tussen uw kussens en afzonderlijk schrijven de gebeurtenissen van de dag waardoor je het minst tot de meest niveau van stress. Je hoeft niet te worden gedetailleerd (dat stressvolle's!). Gewoon laat uw gedachten de vrije loop. Zelfs steno schrijven is goed. Het belangrijkste ding voor u om te onthouden is dat u uw opgehoopte stress loslaten door te schrijven over het.
  • Maak een resolutie dienovereenkomstig te gaan met elke stressvolle situatie. Laat een ruimte tegenover elk van uw stressoren waarop u bent op te schrijven hoe je van plan bent op het oplossen van de stressoren. Bijvoorbeeld, een collega die haar problemen neemt met haar te werken en bijt de hoofden van mensen uit inclusief die van uzelf. Misschien is de oplossing zou zijn om te spreken met haar als het niet over het werk of gewoon bestemmingsplan uit wanneer ze begint te ventileren. Een ander voorbeeld zou zwaar verkeer op weg naar het werk te gaan. De resolutie zou zijn om uw huis te verlaten eerder te voorkomen dat je gevangen. Vergeet niet dat u de geestelijke kracht en genade om te reageren op dingen die je niet kan controleren hebben. Voor elke stressor, is er iets positiefs wat je kunt doen in ruil.
  • Plaats de voltooide stukken papier in uw stress box. Nadat u klaar bent met het schrijven van uw gedachten op stukjes papier, plaatst u deze in de stress doos. Terwijl in dit proces te herhalen van een mantra jezelf te vertellen dat u het vrijgeven van uw stress voor de dag en dat deze geen macht over u. U kunt ook in-en uitademen diep tijdens het uitvoeren van deze oefening. Ga naar daarna slapen.
  • De volgende avond, ga terug naar je stress box. Het doel hier is om te sorteren op de stukjes papier en welke je in staat waren om op te lossen in het begin van deze nieuwe dag te zien. Hoe meer je in staat waren om op te lossen op basis van uw oplossingen, hoe minder de stress je te maken met. Sorteren, verkreukelen, en gooien de degenen die zijn opgelost. Dan wanneer u klaar bent met het sorteren, opnieuw te beginnen met het proces van het schrijven van nieuwe stressoren die kwam in de loop van de dag. Hopelijk, zou er niets nieuws op te schrijven.


U zult snel het ontwikkelen van een gewoonte van het schrijven van uw stressoren en waardoor je hoofd (en hart) te voelen lichter in het proces. Denk aan deze oefening als vergieten negativiteit en gezellig positiviteit in je leven.