E2h

Hoe om spierspanning te verhogen

Het maakt niet uit hoeveel u wilt afvallen, wilt u ook er goed uitzien. Gewoon vet te verliezen is niet genoeg om je lichaam in vorm te krijgen. Je moet spierspanning toenemen. Het goede nieuws is dat de spieren wil werken - wil zijn afgezwakt. Volg deze stappen en je zult goed op uw manier aan het verhogen van de spiertonus over je hele lichaam.

Stap 1

Naleven van gewicht opleiding. Met het oog op spierspanning op te bouwen, moet je om te beginnen met het krijgen van een sterke. Ik heb het niet groot en omvangrijk spieren, maar mager, gespierd degenen. Naleven van krachttraining met behulp van uw eigen lichaamsgewicht en losse gewichten van ten minste twee keer per week om uw spieren te verhogen.

Stap 2

Werk je hele lichaam. Een van de eenvoudigste fouten bij toning is te focussen op probleemgebieden. Spot toning is zelden effectief, vooral als je ook probeert om vet te verliezen en spieren te krijgen op hetzelfde moment. Je moet het hele lichaam om spieren op te bouwen en om een ​​evenwichtige lichaamsbouw te maken werken.

Stap 3

Vergeet niet de kleinere spieren. Het is gemakkelijk om het plannen van een gewicht trainingsprogramma dat zich richt op de spieren mensen willen toon meeste - je biceps, buikspieren, bilspieren en quads. Het is belangrijk om de toon van uw ondersteunende spieren ook het verhogen van uw triceps, rug, schouders, hamstrings en kuiten.

Hoe om spierspanning te verhogen. Naleven van gewicht opleiding.
Hoe om spierspanning te verhogen. Naleven van gewicht opleiding.

Bij het werken met je bovenlichaam, kunt u beginnen met lichtere gewichten voor de kleinere spieren in je schouders en armen, maar je moet richten op het bouwen en toning wat je hebt.

Stap 4

Daag je routine met zwaardere gewichten. Spieren gemakkelijk gebruikt om gewicht als je nooit daag jezelf. Gebruik uw workout routine niet te verslaan door als zelfgenoegzaam. Stel een doel om het gewicht te verhogen elke maand of om de twee weken - u zult grote stappen te maken in toning uw spieren!

Maak je geen zorgen dat zwaardere gewichten zal bulk je op. Ga voor toon door te werken tot 3 sets van 12 herhalingen per oefening. Zodra je kunt doen een volledige serie, verhogen het gewicht.

Stap 5

Maak eiwit een normaal onderdeel van uw dieet. Muscle moet eiwit te helpen herstellen. Zorg ervoor dat u genoeg eiwit in uw dieet krijgt. Dit betekent niet dat je moet overschakelen naar een low-carb, high-protein dieet. Het betekent gewoon dat je moet streven naar evenwicht en krijg eiwit op al uw drie dagelijkse maaltijden. Als je snack voor een training, overweeg dan een beetje eiwit in die snack ook.

Stap 6

Zoek hulp als je een plateau geraakt. Soms, maakt niet uit hoe gemotiveerd je bent, zul je op een plateau. U kunt vast komen te zitten en het gevoel dat je spieren gewoon niet beter. Wanneer dit gebeurt, geef niet op - hulp krijgen! Wie kun je vertrouwen in de zee van fitness informatie? Ik raad chief opleiding adviseur voor Men's Fitness Magazine - check out Jason Ferruggia's Muscle verkrijgen van geheimen.

Werk je hele lichaam. Vet te verliezen en spieren te krijgen op hetzelfde moment.
Werk je hele lichaam. Vet te verliezen en spieren te krijgen op hetzelfde moment.

Overweeg het inhuren van een trainer te herwerken uw routine of ga online voor een aantal nieuwe oefeningen. Zoek iemand met spierspanning die je bewondert en hen vragen wat hun favoriete bewegingen zijn. Wat je ook doet, krijg wat hulp om u te inspireren om uw eigen uitdagingen te creëren.


Werken aan spierspanning te verhogen is een constante inspanning. U moet uw spieren te duwen meer elke training om hen uitdagen om te groeien. Als u zich verbinden tot toning, zul je snel resultaten zien, zowel in het uiterlijk van je spieren en de manier waarop ze voelt u zich.