E2h

Hoe om spier te bouwen

Wilt u uw lichaam was keihard

Wilt u uw lichaam was keihard, of misschien gewoon gespierd en gezond? Als dat zo is wat je echt nodig hebt is om spieren op te bouwen om uw lichaamsbouw te verbeteren. Het goede nieuws is dat iedereen kan bouwen spier als ze bereid zijn om een ​​routine te ontwikkelen en hard werken om het doel te bereiken.

Hoe om spier te bouwen. Begin met een gezond dieet.
Hoe om spier te bouwen. Begin met een gezond dieet.

  1. Begin met een gezond dieet. Wanneer u wilt spieren op te bouwen moet je om je lichaam gezond genoeg om hard te werken. Consumeer veel fruit, groenten en magere eiwitten. Deze gezonde voeding is niet over het gewicht, het gaat over brandstof. Uw lichaam heeft de juiste brandstof om efficiënt te draaien en het opbouwen van spieren is gemakkelijker wanneer je lichaam is efficiënt.
  2. Maak een plan dat alle spiergroepen werkt. Je kunt niet zien trainen om spieren op te bouwen, in ieder geval niet effectief, tenzij u een toegewijd body builder met enkele uren om elke dag te trainen. Als je doel is het bouwen van gezonde spieren, moet je je hele lichaam werken. Bij het creëren van uw workout plan kunt u terecht bij een personal trainer voor een plan op maat van uw lichaam en behoeften of u kunt beginnen met de traditionele lichaamsgewicht oefeningen zoals squats, lunges en calf raises voor uw onderlichaam, crunches, reverse crunches en de plank voor de buikspieren, en push ups, pull ups en dips voor het bovenlichaam.
  3. Klein beginnen, dan verhogen gewichten. Er zijn artikelen over het web dat u gewicht trein te vertellen voor het uithoudingsvermogen met lichte gewichten en ton van herhalingen. Negeer dit advies als je wilt spieren op te bouwen. Bij het toevoegen van gewicht dragende oefening om je routine de eerste oefening te beginnen met een enkele sets van acht tot twaalf herhalingen en de zwaarste halter gewicht dat je kunt tillen, terwijl nog steeds in de volledige set. Als u nieuw bent bij krachttraining kan dit zo weinig als drie tot vijf pond, maar maak je geen zorgen, zul je opbouwen om zwaardere gewichten in een mum van tijd.
  4. Verhoog uw gewicht training totdat je er drie sets van elke oefening. Drie is de makkelijkste nummer om te onthouden bij het opbouwen van spieren. U wilt werken drie dagen per week en op te bouwen tot drie sets van elke oefening. Verhoog het gewicht als je eenmaal kunt twaalf (een veelvoud van drie) in te vullen zonder inspanning.
  5. Wissel uw oefening routine om de twee tot drie maanden. Uw spieren zullen aanpassen aan de routine snel dus dingen veranderen vaak. Brei op dezelfde spieren, maar maken gebruik van verschillende bewegingen. Bijvoorbeeld als werken van de biceps kun je beginnen met eenvoudige krullen dan wanneer je de routine verandering aan te passen aan krullen hamer of werken tot kin ups. Deze werken allemaal op dezelfde spieren, maar het veranderen van de positie van de handen en de beweging spieren te houden van het aan te passen aan het werk.
  6. Vergeet niet te rekken. Geen krachttraining workout is niet compleet zonder rekken. U rekken aan het eind van de training, want dit is wanneer de spier is de warmste en meest plooibare. Het oprekken van de spieren die je hebt gewerkt maakt je flexibeler en helpt de spieren te herstellen zelf.

Het opbouwen van spieren vereist regelmatige gewicht of weerstand opleiding met toenemende hoeveelheden van het gewicht. Binnen drie tot vier weken zult u beginnen te zien toning vooral in je biceps en triceps. Later zul je meer toon en definitie in de grotere spieren.