E2h

Hoe om rugpijn te verlichten door middel van reflexologie

Ondanks de uitvinding van fancy medische hulpmiddelen en medicijnen

Ondanks de uitvinding van fancy medische hulpmiddelen en medicijnen, nog steeds het lichaam hongert naar natuurlijke manieren om zichzelf te genezen. Reflexologie is een van de oude medische praktijken hebben die populariteit hebben opgedaan in de afgelopen jaren. Dit is een natuurlijk genezingsproces op basis van het stimuleren van reflexen in de handen en voeten. Iedere reflex in de handen en voeten komt overeen met een bepaald orgaan of klier. Geen wonder dat veel mensen die lijden aan frequente pijn in de rug zijn verlicht door middel van reflexologie.

Ook u kunt opgelucht door het masseren van bepaalde punten van uw handen en voeten. Het masseren van de handen en voeten is niet zo gevaarlijk, toch. Hier zijn de dingen die je moet volgen bij het doen van reflexologie om rugpijn te verlichten:

Ontspan. Reflexologie wordt gedaan zodra de patiënt al ontspannen. U kunt gaan zitten op een comfortabele stoel of liggen op iets gezellig. De meeste mensen kiezen zitten op een stoel, dat wel. Het belangrijkste is dat u vertrouwd bent van uw positie. Naast positie, een andere manier om te ontspannen is om je ogen te sluiten en diep en langzaam adem te halen. U kunt denken aan gelukkige en serene gedachten om te helpen in de ontspanningsruimte. Rustgevende muziek en misschien een kalme aroma kan u helpen te ontspannen beter.

Hoe om rugpijn te verlichten door middel van reflexologie. Ondanks de uitvinding van fancy medische hulpmiddelen en medicijnen.
Hoe om rugpijn te verlichten door middel van reflexologie. Ondanks de uitvinding van fancy medische hulpmiddelen en medicijnen.

Eerste massage. Het is prima om olie toe te passen op de handen en voeten, maar het is beter niet te doen. De wrijving zal zich richten op de juiste reflex te helpen voor het verlichten van pijn in de rug. Start het masseren van de voeten. Begin met een voet. Zet druk op de tenen tot aan de hiel. Langzaam Beweeg uw duim op het midden van de voet tot aan de duim bereikt de hiel. Doe dit zo vaak als je wilt. Voeg druk als het toevoegen van herhalingen van de eerste massage.

Targeting reflex. Het wordt aanbevolen dat u de reflexologie grafiek te bestuderen voordat je dit doet. Dat geeft je een duidelijke illustratie van hoe reflexologie uit te voeren om jezelf of een ander persoon. Voor pijn in de rug, de reflex om zich te concentreren op de zone 1. Deze bevindt zich aan de grote teen. Massage met behulp van lage druk op een roterende wrijving. Deze zone van invloed op je ruggenmerg.

Als u pijn in de onderrug

Als u pijn in de onderrug, moet je concentreren masseren op het onderste deel van je voeten. Voor bovenrug, moet je concentreren op de bovenste voeten. Voor pijn in de schouder, concentreer je masseren op uw kleinste teen. Dat zal verminderen pijn in de schouder.

Doe dit eenvoudige massage op zijn minst drie keer per week om langer en beter voordelen te genieten. Je moet verder studeren reflexologie. Dat zal nuttig zijn in het geval u pijn in andere delen van uw lichaam. Probeer het eerst te doen op jezelf als je een beginner bent voordat u het masseren aan een andere persoon.

Als u niet zo zeker van te reflexologie doen aan jezelf

Als u pijn in de onderrug. Als u niet zo zeker van te reflexologie doen aan jezelf.
Als u pijn in de onderrug. Als u niet zo zeker van te reflexologie doen aan jezelf.

Als u niet zo zeker van te reflexologie doen aan jezelf, dan kun je beter huren van een professionele om dat te doen. U kunt een bezoek hun klinieken of vraag hen om u te bezoeken. Als je eenmaal hebt geleerd de techniek van hen, kunt u al beginnen toe te passen op jezelf. Bovendien reflexologie niet alleen voor het verlichten van pijn. Het zal profiteren u meer dan alleen het verlichten van je lichaam pijn.