E2h

Hoe om overtollig gas te verminderen

Laten we eerlijk zijn

Laten we eerlijk zijn. Niemand wil het effect van het hebben van teveel gas in zijn systeem. Dit heeft geleid tot verlegenheid, niet om het gevaar van gebrandmerkt als onethisch als je loslaat gas in ongepaste plaatsen te noemen. Deze overmaat gas kan worden verminderd in ons systeem via de volgende middelen.

  1. Neem de tijd in het eten. Overtollige gas wordt meestal veroorzaakt door de hoeveelheid lucht die u mee te nemen met je eten. Om de lucht die verder gaat met je eten te verminderen, neem de tijd in het eten. Dit betekent dat het beëindigen van uw voedsel langzaam en niet in haast. Een andere aanpak zou maken u meer lucht dan je zou als je langzaam eet.
  2. Weten welke voedingsmiddelen je meer gas. U kunt dit doen door een opsomming van beneden alle voedingsmiddelen die u neemt over een bepaalde periode van tijd, en het bepalen welke van die geven je gas. Zodra u hebt bepaald dit, vermindering van de gewoonte van het eten deze voedingsmiddelen. Ook zijn er voedingsmiddelen die gas te produceren, zoals bonen, tarwe, uien, enz. Lessen of voorkomen dat het eten van deze voedingsmiddelen om het gas te verminderen in je.
  3. Voor de lactose-intolerant, vermijd zuivelproducten vooral melk. Lactose-intolerantie mensen die melk en andere zuivelproducten hebben het risico van accumulatie van meer gas in hen. Dus voor je eigen veiligheid, weten als u een lactose-intolerantie, zodat u kunt voorkomen dat de genoemde producten. Een bezoek aan uw arts zou helpen bij het bepalen van het.
  4. Niet onmiddellijk vezelrijk voedsel. Niet nemen van vezelrijk voedsel onmiddellijk betekent langzaam verschuiven van uw dieet om vezelrijk, van een lage vezel dieet. Een andere aanpak zal meer gas.
  5. Vermijd voedsel dat veel vet. Het vermijden van vetrijk voedsel, of op zijn minst verminderen hun inname, kan de overtollige gas.
  6. Beperk uw suikervervanger inname. Er zijn mensen die niet kan absorberen suiker zo goed. Als een effect, kan overtollig gas ophopen.
  7. Zoek de hulp van drugs om het overtollige gas te verminderen. Er zijn geneesmiddelen die u kunnen helpen verminderen overtollig gas. Maar merk op dat dit niet direct het overtollige gas te verminderen. Alles wat het doet is het doorbreken van de suiker je lichaam krijgt van de voedingsmiddelen zoals bonen. Zoals in stap 6, falen van het lichaam te absorberen suiker veroorzaakt teveel gas. Als je kunt voorkomen dat dit gebeurt, dan kunt u verminderen overtollig gas. U kunt contact opnemen met een apotheker ten aanzien van Beano enzym dat helpt uw ​​lichaam af te breken de suiker die je krijgt van bonen.
  8. Gebruik andere aanvullingen op de gas-producerende kracht van bonen te verminderen. Vergeet niet dat bonen overtollig gas veroorzaken. Maar er zijn supplementen die u kunt gebruiken om relatief het verminderen van de productie van gas. Kombu, een Japanse zee groente en Epazote, een Mexicaanse kruid, kan zowel het verminderen van de neiging van de bonen om gas te produceren. Gewoon met het toevoegen van deze bij het koken bonen zijn gas effecten te temmen.

Hoe om overtollig gas te verminderen. Neem de tijd in het eten.
Hoe om overtollig gas te verminderen. Neem de tijd in het eten.

Als u regelmatig vrijkomen van gas, kan de bovenstaande manieren helpen verminderen, zo niet geheel overtollig gas te elimineren in uw systeem.