E2h

Hoe om op natuurlijke wijze te verhogen testosteron niveaus

Verhoog natuurlijke testosteron productie van energie, libido en vet verlies te vergroten

Laag testosteron bij mannen en vrouwen versnelt het verouderingsproces, waardoor u het gevoel oud. Vrouwen en mannen met een laag testosteron hebben vaak last van:

 • Lagere energie en uithoudingsvermogen
 • Gewichtstoename
 • Ophoping van buikvet
 • Verlies van libido
 • Verlies van spiermassa
 • Humeurigheid en depressie
 • Groter risico op hart-en vaatziekten
 • Verminderde botdichtheid - risicovol osteoporose
 • Verhoogd risico op kanker
 • Afnemende geheugen en de concentratie, en een verhoogde ziekte van Alzheimer risico
 • Daling van de fysieke kracht
 • Slapeloosheid en andere slaapproblemen
 • Verhoogd risico op diabetes

Hoe om op natuurlijke wijze te verhogen testosteron niveaus. Eet een dieet bestaande uit ongeveer 40% calorieën uit vet.
Hoe om op natuurlijke wijze te verhogen testosteron niveaus. Eet een dieet bestaande uit ongeveer 40% calorieën uit vet.

En dat is nog maar het begin!

 1. Eet een dieet bestaande uit ongeveer 40% calorieën uit vet. Een studie werd gedaan dat zet mannen op een vetrijk dieet (ongeveer 50% van de calorieën uit vet) gedurende twee weken daarna had ze overschakelen naar een vetarm dieet (ongeveer 10 % vet) gedurende twee weken. De patiënten zag een vermindering van de vrije testosteron (het deel dat beschikbaar is voor mobiele reparatie) daalde 21% aan de lage-vet dieet. Dit toont aan dat vetarme diëten lagere totale testosteron en / of vrije testosteron-concentraties, terwijl een matig tot hoog-vet dieet testosteron verhoogt. Ondanks de anti-vet boodschap we gebombardeerd met, het blijkt dat diëten te laag in vet in de voeding zijn eigenlijk schadelijk voor de gezond testosterongehalte. Het beperken van de totale vetinname en het vervangen van verzadigd vet door meervoudig onverzadigd vet (precies wat de experts vertel je te doen) lijkt het perfecte recept voor het verlagen van uw testosteron niveaus, waardoor vroegtijdige veroudering.
 2. Een dieet dat bestaat uit 30-35% koolhydraten. De meerderheid van uw koolhydraten moet bestaan ​​uit groenten en fruit. Het vermijden van koolhydraten die komen uit een zak moet een van uw topprioriteiten. Vaak mensen zitten vast op een te eiwitrijk dieet, en vergeet de voordelen van groenten en fruit, in het bijzonder vleesetende groenten. De meerderheid van uw koolhydraten moet afkomstig zijn van groenten. De voedingsstoffen in broccoli, spinazie en anderen zijn essentieel voor een gezonde testosteronspiegel. Zorg ervoor dat u niet te veel fruit eten, en vasthouden aan het bovengenoemde bereik, want het is belangrijk op te merken dat er een overmatige hoeveelheid vezels moet ook worden vermeden. In feite zou de zeer hoge vezelinname van vegetariërs een andere reden dat ze zo'n lage testosteronspiegel.
 3. . Zorg ervoor dat uw dieet heeft een matige hoeveelheid eiwitten, wat betekent dat 25-30% van de calorieën niet te consumeren eiwit, alleen genoeg eten voor spierherstel en metabole functie. Voor de meeste van ons, zou een matige eiwit dieet betekenen consumeren een minimum van een gram per kilo lichaamsgewicht, maar niet meer dan 1,5 gram per kilo lichaamsgewicht. Te veel eiwit leidt tot verminderde testosteron, en verhoogde cortisol, zowel negatieve effecten. Maar, diëten beperkt is in proteïne leiden tot afname van de sex hormone binding globuline (SHBG) niveaus en een verhoogde testosteron bioactiviteit. De toename beschikbaar testosteron leidt tot een verhoging seksuele functie, spier, rode celmassa, bijdragen aan de hogere botdichtheid en een betere kwaliteit van leven.
 4. Zorg ervoor dat u drie hoge intensiteit weerstand krachttraining workouts invullen van een week. Onderzoek heeft aangetoond dat samengestelde oefeningen, zoals de squat, de biologische beschikbaarheid van testosteron te verhogen met meer dan 25% ten opzichte van andere methoden. Deze verhoogde testosteron is nodig om spier-en metabolische prestaties die helpt bij de opbouw van de slanke, sexy spieren die we afgunst in de fitness-en spier tijdschriften stimuleren. Vergeet de lange, trage, saaie cardio sessies en pick-up enkele gewichten. Niet alleen zal weerstand krachttraining toename van testosteron en groeihormonen, het biedt een groot aantal andere voordelen voor de gezondheid. Weerstand opleiding gevechten osteoporose, hart-en vaatziekten, Alzheimer en andere ziekten van het ouder worden.
 5. Inclusief interval training meerdere keren per week. Onderzoek toont aan dat interval training helpt mensen verliezen meer lichaamsvet in vergelijking met langzame, gestage aërobe cardio training in een vet verlies studie. Degenen die gebruik maken intervaltraining verliezen meer lichaamsvet dan die vast op de cardio-machines voor uren aan een stuk, ook al is bijna elke vet verlies programma in de wereld van vandaag suggereert dat lange cardio trainingen zijn de beste vetverbranding oefening om gewicht te verliezen. Maar, heeft de wetenschap aangetoond dat dit is gewoon onjuist.
 6. Zorg ervoor dat je 30 minuten per dag van een soort van activiteit die houdt u in beweging. U moet uitstappen je achterste voor een minimum van 30 minuten per dag! Dit kan een recreatieve sport, zoals tennis, golf of basketbal zijn. Het kan zelfs het nemen van een wandeling met je vrouw, spelen met je kinderen of zelfs boodschappen doen. Studies tonen aan dat mensen die er wonen meer actief leven een 16% hogere hoeveelheid bioactieve testosteron hebben, hen te helpen hebben een hogere energie-niveaus, meer spiermassa, minder vet en een hogere kwaliteit van leven. Elke activiteit telt, gewoon blijven bewegen.

Joshua Taylor

Verhoog natuurlijke testosteron productie van energie, libido en vet verlies te vergroten. Een dieet dat bestaat uit 30-35% koolhydraten.
Verhoog natuurlijke testosteron productie van energie, libido en vet verlies te vergroten. Een dieet dat bestaat uit 30-35% koolhydraten.

Als u geïnteresseerd bent in het nemen van controle over je leven, het verhogen van uw "Life Hormonen," het verliezen van buikvet en het opbouwen van spieren sneller dan ooit tevoren, pak uw gratis speciaal rapport "Het is niet Je bent Fout Je bent dik, Drie stappen naar een hogere kwaliteit van leven ' door een bezoek http://rejuvenation-fitness.com/