E2h

Hoe om op natuurlijke wijze te genezen genitale herpes

Genitale herpes wordt veroorzaakt door het herpes simplex virus. Het is een infectie in het genitale gebied en meestal duurt een paar weken.

Hier is een eenvoudige manier om op natuurlijke wijze genezen genitale herpes.

Hoe om op natuurlijke wijze te genezen genitale herpes. Voer eenvoudige methoden.
Hoe om op natuurlijke wijze te genezen genitale herpes. Voer eenvoudige methoden.

  • Voer eenvoudige methoden. Gebieden beïnvloed door herpes breakouts zijn meestal gezwollen en pijnlijk zijn. Breng een zak ijs op het getroffen gebied om de zwelling en pijn te verzachten. Voeg zuiveringszout bij het nemen van warme baden om de jeuk te verminderen. Baking soda kan gemakkelijk worden gekocht in uw supermarkt. Als blaren zijn nog steeds aanwezig, vermijd het hebben van seks. Seks zal alleen toe te voegen meer blaren en kan meer pijn aan uw huidige blaren veroorzaken. Zorg ervoor dat u altijd schoon uw genitale gebied. Het is ook belangrijk om je geslachtsdelen droog om meer bacteriën te voorkomen uit ontwikkelingslanden. Het eten van de juiste voeding zal ook helpen genezen herpes genitalis. Vermijd het eten van voedsel zoals vlees, zuivelproducten, noten, haver en maïs. Vermijd ook voedsel dat onderdrukt lysine en bevat arginine.
  • Verbeter je immuunsysteem. Drink vitamine C, Echinacea en elke dag om uw immuunsysteem te stimuleren Goldenseal. Ze kunnen worden gekocht in drogisterijen. Echter, als diarree optreedt, stop dan het drinken van vitamine C. Voldoende slaap en het verminderen van stress ook je immuunsysteem verhoogt. De beste manier om te vechten tegen een ziekte is het stimuleren van je immuunsysteem.
  • Drink extra toeslagen. Er zijn andere supplementen die vertragen virale groei die je kan nemen als zich een uitbraak voordoet. Drink 500 mg Lomatium wortel vier keer per dag indien zich een uitbraak voordoet. Het heeft antivirale eigenschappen en ook verhoogt uw immuunsysteem. Lomatium root kan gemakkelijk worden gekocht in het Chinees drogisterijen. U kunt ook drinken aminozuur L-lysine die je kunt kopen bij drogisterijen. Het drinken zink zal ook vertragen virale groei.
  • Breng medicijnen. Breng zalven zoals Propolis zalf op het besmette gebied. Deze zalf geneest zweren. Breng continu totdat de besmette gebied volledig is genezen. Propolis zalf kan worden gekocht in drogisterijen. Citroenmelisse crème geneest ook zweren. U kunt ook kopen in een drogisterij. Toepassing drie tot vier maal per dag indien uitbraken. Het kan alleen of samen worden van toepassing met Propolis zalf. Tea tree olie kan ook worden gebruikt om pijn en zwelling. U kunt tea tree olie in het Chinees drogisterijen of warenhuizen.
  • Drink thee Verrassend., Thee helpt verlichten de pijn en zwelling veroorzaakt door herpes uitbraken. Voeg een theelepel dragon een kopje heet water. Het drinken van dragon thee drie keer per dag zal het verminderen van de pijn en zwelling. Dragon thee remt ook virale groei als gevolg van antivirale eigenschappen. U kunt ook een citroenmelisse theezakje om uw thee een sterker medicijn te maken. Dragon thee en citroen balsem thee kan worden gekocht in de Chinese drogisterijen. U kunt ook kopen ze van kruidentuinen.


Het is goed om de verschillende soorten herpes weten om te weten hoe om het te genezen. Herpes simplex type I plaatsvindt in de mond. Herpes simplex type II anderzijds optreedt in de geslachtsorganen. Het kan echter ook verspreiden naar zowel door orale seks. Omdat herpes kan verhogen het risico van het hebben van baarmoederhalskanker, is het het beste voor vrouwen die herpes aan regelmatig uitstrijkjes. Als herpes symptomen aanhouden, is het het beste om te overleggen met uw arts.