E2h

Hoe om op natuurlijke wijze te behandelen diabetische ulcera

Diabetes beïnvloedt het lichaam op vele manieren

Diabetes beïnvloedt het lichaam op vele manieren, en een van hen is te zien via de beenulcera. Zodra ze ontwikkelen, kunnen ze lelijk en pijnlijk. Indien onbehandeld, kunnen ze leiden tot amputatie of kan levensbedreigend zijn. Er zijn vele natuurlijke manieren om beenulcera te behandelen. Als u geïnteresseerd bent in het behandelen van hen de natuurlijke manier, hier zijn enkele tips en stappen.

Hoe om op natuurlijke wijze te behandelen diabetische ulcera. Verzamel de materialen en ingrediënten.
Hoe om op natuurlijke wijze te behandelen diabetische ulcera. Verzamel de materialen en ingrediënten.

  • Verzamel de materialen en ingrediënten. Voor deze behandelingen, zult u nodig hebben gedroogde Calendula bloemen en Smeerwortel bladeren, vitamine E olie, een stuk kaasdoek, wat gedestilleerd water, een katoenen t-shirt (zorg ervoor dat het schoon is), wat plastic wrap, een pot met een deksel en een grote handdoek.
  • Maak een kopje thee. Je zult eerst een kopje thee met behulp van de gedroogde smeerwortel bladeren en Calendula bloemen brouwen. Neem 4 kopjes gedestilleerd water en breng dit aan de kook. Zodra het water kookt, voeg ongeveer 4 eetlepels elk van de gedroogde kruiden. Zet het vuur lager en laat het sudderen voor een half uur, en zorg ervoor dat je de deksel op. Eenmaal gedaan, laat het afkoelen totdat het op kamertemperatuur. Met behulp van een kaasdoek, de stam van de thee in een pot en bedek strak. Bewaar deze pot in de koelkast, waar het zal niet oud voor 5 dagen.
  • Bereid de benen. Voor het aanbrengen van de kompressen, zorg ervoor dat u de poten schoon te maken met de diabetische ulcera. Was voorzichtig met warm water en droog het af met een handdoek. Breng wat Calendula olie aan de beenulcera, zodat ze niet uitdrogen. De olie zal ook de genezing te bevorderen, maar ook helpen om de kompres zich hecht aan open wonden.
  • Wikkel de benen met uw voorbereide kompressen. Doe dit een been in een tijd, terwijl het zitten. Neem een ​​oude maar schone katoenen overhemd en snijd ze in reepjes. Gebruik de onderdelen waar er naden. Giet uw voorbereide thee in een kleine kom, zorg ervoor dat de thee is koel genoeg en op kamertemperatuur is. Week de verbanden in de thee volledig. Neem de kompressen en knijp het overtollige vloeistoffen. De bandages moet een beetje vochtig zijn, en niet drijfnat. Voorzichtig wikkel de kompres rond de benen, die het hele been vanaf de knie tot aan de enkels. Doe dit aan beide benen. Eenmaal gedaan wikkelen de benen, controleer dan of u een kopje thee over van de kom. Giet de resterende thee op de poten om goed te genieten van de kompressen. Neem je plastic wrap en voorzichtig de kompressen wikkelen mee. Volledig te bedekken beide kompressen, maar zorg ervoor dat je het niet wrap te strak dat het oncomfortabel wordt. U mag de benen gewikkeld 's nachts.
  • Verwijder de kompressen in de ochtend. Trek de wrap en afgewikkeld de kompressen voorzichtig. Was de katoenen bandages in heet water, zorg ervoor dat u ze grondig te reinigen, zoals u kunt weer gebruiken. Lucht ze uit te drogen.


Vertrouw niet op deze kompressen om diabetische ulcera genezen

Vertrouw niet op deze kompressen om diabetische ulcera genezen. Zij kunnen helpen bij het verlichten van pijn en ongemak, maar het is nog steeds het beste als je een arts raadplegen om de juiste behandeling te krijgen. Zorg ervoor dat u schone materialen te gebruiken. Je wilt niet om de wonden infecteren verder. Als de beenulcera erger worden, raadpleeg dan onmiddellijk een arts.