E2h

Hoe om oogcontact te krijgen van uw kind met autisme

Een van de vroege, belangrijkste symptomen van autisme bij een kind is dat hij niet kan schijnen om oogcontact te maken met iedereen. Echter, er zijn een aantal manieren waarop u zou kunnen oogcontact te krijgen van uw speciale kind. Hier zijn enkele van de manieren om dit te doen:

Hoe om oogcontact te krijgen van uw kind met autisme. Maak het gemakkelijk voor het kind om oogcontact te maken met je.
Hoe om oogcontact te krijgen van uw kind met autisme. Maak het gemakkelijk voor het kind om oogcontact te maken met je.

  1. Maak het gemakkelijk voor het kind om oogcontact te maken met je. Een van de makkelijkste stappen voor u te maken is om aan de slag aan de hoogte van het kind, en het makkelijk voor hem om te kijken rechtdoor om uw ogen te maken. Weten echter wel, dat sommige autistische kinderen tendensen aan mensen die te dicht bij hun comfort zone gekwetst hebben, op zijn minst moet je voorbereid zijn op de mogelijkheid van het krijgen van fysiek pijn als op korte afstand.
  2. Oefen positieve bekrachtiging. Allereerst, bedenk dan dat je nooit en te nimmer een autistisch kind te straffen voor het niet maken van oogcontact met je. In plaats daarvan kiezen voor positieve bekrachtiging, waarin hij zal beloond voor goede dingen die hij deed. Je kon zien dat het kind om in uw ogen, en punt kijk naar je ogen, zodat hij weet wat je bedoelt. Elke keer als hij met succes doet, kun je hem iets geven dat hij echt leuk vindt.
  3. Stevig vast te stellen een goede relatie met het kind. Je moet een hoop tijd en moeite te investeren in de richting van het maken van het kind zich veilig te voelen en gemak met je mee. Vergeet niet dat vertrouwen niet over een nacht ijs. Je moet ervoor het kind weten dat hij absoluut veilig bij u, die je nooit zou hem pijn te doen, en dat u de zorg voor hem. Afhankelijk van het kind specifieke voorkeuren, kunt u dit doen door regelmatig aan te raken hem praten zachtjes tegen hem te spelen met hem, en zingen voor hem (weet nog wel dat sommige bewegingen lijkt te dreigen sommige autistische kinderen, het is best om te overleggen met het kind specialist met betrekking tot de beste manier om hem benaderen).
  4. Plaats van het kind favoriete dingen recht om uw ooghoogte. Om te stimuleren het kind om te kijken naar je ogen, moet u zijn favoriete objecten, zoals een heldere speelgoed, tot aan uw ooghoogte. Op deze manier zal zijn ogen meer kans volgen dit object, en ga in de richting van uw ogen.
  5. Consequent kijk naar zijn ogen. Geef het goede voorbeeld en maken er een punt om te kijken naar zijn ogen wanneer je met hem praat. Na een tijdje, kan hij in staat om uw voorbeeld te volgen.
  6. Werken met specialisten van het kind. Om u te helpen beter te begrijpen hoe het kind zich voelt, moet je het een punt om de hand-in-hand met de andere specialisten die het kind heeft. Meestal een team van specialisten werkt met een enkel kind, om alle aspecten van zijn ontwikkeling beter te begrijpen. Het team zou kunnen bestaan ​​uit een kinderarts, een logopedist, een kinderpsychiater en een ontwikkelingsideologie, onder anderen. Deze specialisten zullen samen geven een beeld van hoe het kind denkt en communiceert.

U moet een uitweg te passen om met de kind

Je moet in staat zijn om een ​​manier voor het omgaan met het kind, op basis van de informatie die u weten te komen over hem aan te passen. Vergeet niet, al zijn er algemene richtlijnen voor het helpen van het kind omgaan met zijn aandoening, mag er nooit een one-size-fits-all oplossing. Veel succes, en hoop dat dit je geholpen!