E2h

Hoe om onkruid te gebruiken als basis van kruiden

Het plantenrijk is rijk aan geneeskrachtige kruiden en planten

Het plantenrijk is rijk aan geneeskrachtige kruiden en planten. Maar wist u dat veel planten beschouwen wij als onkruid ook geneeskrachtige waarde hebben? Het is waar! Er zijn veel onkruid die kunnen worden gebruikt als kruiden.

Hoe om onkruid te gebruiken als basis van kruiden. Gebruik coco gras buik problemen op te lossen.
Hoe om onkruid te gebruiken als basis van kruiden. Gebruik coco gras buik problemen op te lossen.

Hier is hoe om onkruid te gebruiken als basis van kruiden.

  • Gebruik coco gras buik problemen op te lossen. De knol van coco gras kan worden gekookt in een pot met wat karnemelk. Klaar wanneer kan worden gegeven aan kinderen om te drinken tot een opgeblazen gevoel, buikpijn en indigestie te verlichten. U kunt ook gebruik maken van melk met een beetje water bij het koken en de vloeistof kan worden gebruikt om slechte eetlust te verbeteren en zelfs helpen verlichten diarree. Als u de coco gras in poedervorm kan worden gemengd met honing een pasta die kan worden toegepast als een antischimmel zalf, of als een anti-aging gezichtsmasker vormen.
  • Kook de wortels van paardebloemen. Deze zeer gemeenschappelijke tuin onkruid kan worden gebruikt om problemen met de lever te behandelen. Verzamel een aantal van de wortels en bladeren en spoel na met water om het vuil en vuil te verwijderen. Kook het in een pot met water. Drink het brouwsel naar de lever te ontgiften. De thee kan ook worden toegepast op het gezicht te helpen verwijderen ouderdomsvlekken en andere huid oneffenheden. Dompel een kleine handdoek in het water en veeg het op het gezicht.
  • Gebruik horny goat weed aan seksuele dysfunctie aan te pakken. Dit Chinese kruid is gebruikt voor eeuwen om het seksuele uithoudingsvermogen te verbeteren. Het kan worden genomen in capsule vorm om het libido te verbeteren, helpen omgaan met vermoeidheid en vrouwen te helpen verlichten het ongemak van de menopauze. Het is ook gebruikt als lever en nieren steun. Ten slotte is ook aangetoond bij gewrichtsklachten helpen en rugpijn bij sommige patiënten. Het kan worden gekocht in capsule of tabletvorm van apotheken en natuurlijke gezondheid van voedsel winkels.
  • Maak een thee van vogelmuur. Chickweed is aangetoond om te helpen bij de bloedsomloop en inflammatoire aandoeningen zoals jicht, reuma en biedt hulp aan stijve gewrichten. Kook wat vogelmuur en drink de thee. Het is ook een diureticum, zodat het kan helpen degenen die proberen om gewicht te verliezen. Als u mash de vogelmuur en plak deze in een zachte pasta te maken, kunt u deze gebruiken om te helpen snijwonden en andere wonden te helen.
  • Eet zeewier. Zeewier is rijk aan calcium, vezels, aminozuren, anti-oxidanten en een verschillende aantal mineralen en sporenelementen. Het is gunstig voor de gezondheid als het helpt bij de spijsvertering, het verhogen van energie, verbetert de immuniteit en geeft verlichting voor pijn in het lichaam. Het is gemakkelijk beschikbaar als snack voedsel item in Aziatische supermarkten en zelfs Whole Foods Market of Trader Joes.


De volgende keer dat je wiet

De volgende keer dat je wiet, twee keer nadenken over het doden van het. Het kan zelfs een aantal geneeskrachtige waarde die u kunt gebruiken. Hoewel het merk van een goede tuin is een vrij van onkruid, kunt u worden verrast en gaan beseffen dat alle levende dingen een doel dienen. Gebruik de kracht van onkruid voor uw goede gezondheid!