E2h

Hoe om nep een daling

Faking een daling is vrij gemakkelijk te doen

Faking een daling is vrij gemakkelijk te doen. Het harde deel is waardoor het echt kijken en de mensen kijken te kopen je val. De technieken kunnen variëren, maar over het algemeen zijn dit de richtlijnen te volgen tot het succes van uw kleine grap te spellen.

  • Samen de handeling. Plan de details over hoe je val eruit zal zien. Zorgvuldig choreograferen je val van begin tot eind. Je kunt de stunt in de volgende sequenties
  • Pre-val. U kunt wandelen of lopen, afhankelijk van de scène die u wilt portretteren. Het belangrijkste hier is dat je natuurlijk al de hele handelen. Verberg de slappe lach van uw gezichtsuitdrukking en vervolgt u uw pas naar de richting waarin u wilt vallen. Zorg ervoor dat de plaats waar je staat op het punt te vallen moeten vrij zijn van schadelijke stoffen, zoals scherpe voorwerpen en harde hoeken. Veiligheid moet prioriteit worden gegeven over de grap zelf.
  • Fall juiste. Vergeet niet dat er een normale lichaamstemperatuur reflexen wanneer je op het punt te vallen. Beeld het uit als natuurlijk en schijnbaar mogelijk te maken. Bepaal aan welke kant u comfortabel bij een val. Probeer om de dynamiek van uw val te houden en voorzichtig schrap je armen als je de grond raakt. De truc hier is om de aandacht van mensen af ​​te wenden met uw stem voorkomen dat ze om op te merken dat je eigenlijk je lichaam ondersteund als je valt naar beneden.
  • Stand-of verblijfplaats. Om de handeling te voltooien, kies er een die geschikt is voor het moment. Je kan doen alsof gekwetst te worden en te gaan liggen voor een paar seconden of weg te staan ​​en slap langzaam. Hoe dan ook je gezicht moet pijn en pijn nog steeds uit voor een meer overtuigende effect.
  • Oefening baart kunst. Je kunt proberen faken een val eerst op uw eigen. Heb een vertrouwde vriend met een videocamera en film de volgorde van je val. Lees de stappen en schermen als het werkelijk ziet er echt en overtuigend genoeg. Verbeter uw techniek door het synchroniseren van uw tijd van de val met uw gezichtsuitdrukking en uw lichaam reflexen.
  • Bekijk de details. Een manier om ervoor te zorgen dat uw nep val lukt is dat je moet nu waar en wanneer je bent te vallen. Het helpt ook als je weet wie ga je ervan te overtuigen dat de val echt is en het zo te houden. Rekening houdend met deze gegevens zal helpen uw act gaan vlot en volgens plan.
  • Smile daarna. Wanneer voorbijgangers je act te vallen kopen, kunt u nog even wachten tot verschillende reacties te zien van hen. U kunt zelfs een scenario van uw keuze als u wilt uw grap beter een beetje meer. Vergeet niet om lachen en je voor de gek gehouden klanten geven een knikje of twee wanneer de show wordt gedaan.


Hoe om nep een daling. Stand-of verblijfplaats.
Hoe om nep een daling. Stand-of verblijfplaats.

U kan eindigen het besluit samen met te zeggen "voor de gek gehouden u" of "bedankt, je bent zo'n goede sport." Nu kunt u ervan te overtuigen dat je valt altijd en overal. Heb dit ondeugende in je een beetje af tijdens het spelen van een van de nietsvermoedende slachtoffers van uw grap!