E2h

Hoe om migraine te behandelen

Opkomende migraine remedies zijn nu het overrijden van de drogisterijen als het aantal patiënten blijft groeien. Wanneer een migraine aanval, wordt het gehele lichaam beïnvloed en kunnen niet goed functioneren. Dit is waar je meestal contact op met uw arts en onmiddellijk een afspraak. Maar voordat je in paniek raakt, kunt u proberen het omgaan met deze gemeenschappelijke aandoening door middel van eenvoudige en natuurlijke alternatieven.

 • Probeer een snelle remedies. Voor dat ondraaglijk kloppende pijn, probeer dan de volgende eerste hulp suggesties.
  • Rusten in een donkere kamer. Merk op hoe je migraine aanvallen als de zon raakt aggravatingly of wanneer het licht in de kamer is vrolijk en helder. Hoe helderder de kamer, hoe sterker de pijn. Bij migraine uitbraken, is dit het moment om vernietiging van uw activiteiten, gaan liggen in een donkere kamer en proberen een power nap te nemen.
  • Koud kompres. In het geval dat u niet beschikt over een, dan kunt u altijd gebruik maken van een handdoek. Krijg wat ijs en wikkel in een handdoek. Plaats voorzichtig het op je hoofd om de pijn te verzachten.
  • IJskoud zwemmen. Vul uw bad met koud water en smelt wat ijs erin. Geniet van je hele lichaam voor een paar minuten.
  • De thee behandeling. Vergeet niet het oude gezegde dat te veel koffie of thee zal leiden tot een hoofdpijn? Nou, in de huidige moderne tijd waarin de levensstijl van mensen zijn veranderd, is het niet noodzakelijk van toepassing. Drink groene thee en de natuur-kruidenthee, ze zijn nu de natuurlijke remedie die in het omgaan met migraine, maar ook in het ontgiften van toxines die leiden tot hoofd-en andere pijn in het lichaam.
 • Regelmatig yoga meditatie. Dit proces is zeker om hoofdpijn en migraine te verhelpen. Een van de voornaamste redenen voor het verwerven van migraine zijn werkdruk, te veel druk en stress. Het opnemen van yoga meditatie lessen geeft je volledige kennis over hoe je goed kan jezelf los te maken van deze tijdelijk bestaande problemen. U krijgt de juiste bewustzijn van hoe je je leven niet beïnvloed door de dagelijkse problemen, zoals een mooie lotus bloem die blijft onaangeroerd en ongestoord zelfs te midden van de troebele wateren van waaruit het groeit. Van alle migraine remedies, yoga meditatie is de beste en goedgekeurd langdurige behandeling, zonder negatieve bijwerkingen. Een bonafide meditatie proces is gratis. Wees gewaarschuwd tegen 'goeroes' zogenaamde yoga meditatie die je leren mantra's voor een hoge prijs. Een yoga-mantra wordt gedeeld als een geschenk van de ene ziel naar de andere, en is niet een zakelijke investering.
 • Hatha yoga. Het is een vorm van yoga oefening die je lichaam herstelt terug in zijn rechtmatige karakter. Door de verschillende inspannende dagelijkse activiteiten, uw lichaamsfuncties verliezen geleidelijk hun standaard tot het punt van achteruitgang, dus pijn, pijn en ziekten plaatsvinden. Hatha yoga levert je hele lichaam met gezonde zuurstof die herstelt, verjongt en reenergizes. Er zijn verschillende yoga asana's of houdingen, die gericht zijn op het hoofd en stimuleert de juiste toevoer van zuurstof door je hersenen, waardoor het wegwerken van de pijn.
  • Yoga Nidra. Het is een rustgevende techniek waarbij je naar beneden op je rug liggen en ontspan elk deel van je lichaam, in coördinatie met de juiste ademhalingstechniek uit de 'dantian' gebied of het onderste deel van de navel. Deze buikademhaling helpt duidelijk uw longen van onzuiverheden, wat resulteert in een goede oxygenatie en circulatie van het bloed door het hele lichaam. Daardoor wordt de spanning opbouw in hoofd model. Yoga Nidra heeft de prachtige effect van echt kalmeren je hele lichaam van je hoofd tot aan je tenen. Het beste ding over Yoga Nidra is dat 15 minuten oefenen is gelijk aan twee uur slaap. Niet slecht voor uw drukke agenda! Typ 'Wailana yoga geluid meditatie met ademen' op YouTube voor een sneak ervaring.
  • Hoofd roll. Ga liggen op je rug met de armen en benen comfortabel rusten enigszins uit de buurt van je lichaam. Met de ogen zachtjes dicht, adem diep in. Dan rol je hoofd naar een kant als je uitademt. Adem in en terug te draaien je hoofd naar het centrum. Adem uit en rol je hoofd op naar de andere kant. Ga verder rollen je hoofd van links naar rechts, met de nadruk op je ademhaling terwijl je de achterkant van je hoofd wordt zachtjes gemasseerd door de rollende beweging. Dit kan het beste gedaan voor onmiddellijke verlichting van hoofdpijn.
 • Om meer van deze yoga asana's bekijken, raadpleeg je wailanayoga.com .
 • Zorg voor een goed immuunsysteem. Het bouwen van een sterk immuunsysteem zal zeker je voor te bereiden van de eindeloze aanvallen van de verschillende elementen die uw lichaam afweersysteem te activeren. Er zijn slechts vier dingen die je nodig hebt om rekening te houden op het punt om een ​​goed immuunsysteem hebben: een gezond dieet van vers fruit, groenten en volle granen, een oefening regime aangepast aan de behoeften van uw lichaam, veel vers en schoon drinkwater, en voldoende tijd voor complete rust en ontspanning.

Hoe om migraine te behandelen. Probeer een snelle remedies.
Hoe om migraine te behandelen. Probeer een snelle remedies.

Voor het oproepen van een afspraak met uw arts, of haasten naar de apotheek voor een instant pijnstiller, probeer dan eerst deze eenvoudige en zeer effectieve methoden. Deze houden u uit de buurt van de lange termijn bijwerkingen van instant geneesmiddelen op recept.