E2h

Hoe om meer uithoudingsvermogen tijdens het hardlopen of joggen

Running marathons is een geweldige manier om fit te blijven

Running marathons is een geweldige manier om fit te blijven. Nog beter, zijn er tal van marathons vandaag dat u kunt uitvoeren en jog aan, terwijl het helpen van de verschillende oorzaken en advocacies. Als u wilt uw uithoudingsvermogen te verbeteren als het gaat om joggen en hardlopen, hier zijn enkele stappen om u te helpen.

Hoe om meer uithoudingsvermogen tijdens het hardlopen of joggen. Opleiding op afstand.
Hoe om meer uithoudingsvermogen tijdens het hardlopen of joggen. Opleiding op afstand.

  1. Opleiding op afstand. Allereerst moet je leren de basisprincipes van afstandsonderwijs in opleiding op afstand, het basisidee is dat je meer uithoudingsvermogen als je langere afstanden. Dit betekent dat als u van plan op het runnen van tien mijl, de opleiding die u moet ontvangen moet ook tot twaalf tot vijftien mijl. De extra mijlen die u joggen zal verhogen van uw uithoudingsvermogen en zal het breekpunt verder te duwen. Dit betekent dat het langere afstanden duren voordat je moe, die in feite is wat duurtraining is alles over. Natuurlijk moet u zich ervan bewust dat het toevoegen van extra mijlen op de reguliere afstand die je kan heel uitdagend zijn. Als u joggen of hardlopen voor wedstrijden, maar dit is de manier om te gaan.
  2. Intervallen en pacing. Vervolgens overwegen uw intervallen en hoe je jezelf het tempo tijdens de daadwerkelijke run. Meestal zal je nodig hebt om je snelheid te verhogen als je dichter bij een andere loper. Door het verhogen van de snelheid, zult u in staat zijn om de andere lopers inhalen. Omdat marathon lopen meestal gaat lange afstanden echter, zal je nodig hebt om jezelf te ijsberen af ​​na inhalen van de andere loper. Doe dit door te vertragen wanneer u zeker weet dat u een veilige afstand van de loper die je viaducten hebben. Vertraag tot het punt dat u in staat zal zijn om uw joggen handhaven zonder ingehaald door de andere lopers. Wanneer u een andere loper naderen, begint te versnellen.
  3. Breathing. Hardlopen en joggen zijn enkele van de beste cardiovasculaire oefeningen die iedereen kan hebben. Tijdens het hardlopen en joggen pompt het hart veel bloed niet alleen de benen, maar ook aan de rest van het lichaam. Tijdens hardlopen en joggen, worden de longen ook overuren. Door de holistische inspanning die nodig is om succesvol te laten verlopen, moet u ervoor zorgen dat u in staat bent om volledig te kunnen ademen. Zorg ervoor dat u adem langzaam en gelijkmatig. In eerste instantie zal dit moeilijk lijken, maar alleen door langzaam en zelfs de ademhaling zul je in staat zijn om meer zuurstof te krijgen in uw longen en lichaam. Zorg er wel voor dat je adem diep in, en dat je uitademt volledig, zodat alle koolmonoxide in het lichaam wordt vrijgegeven.
  4. Uit te werken. Ten slotte nog wat training om een strak lichaam. Na het doen van uw training, zorg ervoor dat je jezelf tempo naar beneden tijdens het joggen op de volgende dag. Dit betekent dat je moet op langere termijn, maar langzamer. Dit voorkomt dat het lichaam van overbelasting zelf, en zal de spieren te genezen van de micro-tranen die workouts en actief kunnen geven op de spieren.

Met deze stappen, moet u in staat zijn om marathons te sluiten en de kracht en het uithoudingsvermogen om te eindigen bij de eerste paar mensen over de streep te hebben.