E2h

Hoe om kanker te voorkomen met mosterd

Er is geen twijfel mogelijk, onze hot dogs

Er is geen twijfel mogelijk, onze hotdogs, hamburgers en broodjes zou niet hetzelfde zijn zonder mosterd. De unieke smaak van mosterd is wat houdt mensen terugkomen voor meer en toe te voegen om een ​​aantal van hun favoriete voedsel. De meeste mensen echter niet beseffen dat mosterd kan eigenlijk een veel groter doel dan alleen het maken van voedsel beter smaakt.

Hoe om kanker te voorkomen met mosterd. Er is geen twijfel mogelijk, onze hot dogs.
Hoe om kanker te voorkomen met mosterd. Er is geen twijfel mogelijk, onze hot dogs.

Mosterd wordt gemaakt van mosterdzaad, en het is deze zaden die zijn gevonden voor verschillende soorten kanker. Mosterdzaad behoren tot de groep Brassica plant, en deze zaden zijn verpakt met antikankermiddelen.

Curcumine is wat geeft mosterd de gele kleur dat het om bekend staat. Curcumine is ook aangetoond dat het risico op borst-en darmkanker te verminderen. Studies tonen aan dat een andere mineraal gevonden in mosterdzaad, selenium, kan een mens de kans op het krijgen van prostaatkanker in de helft snijden. Tot slot zijn er anti-kanker middelen die helpen om het afremmen van de groei van kankercellen, terwijl de bescherming van de goede.

Mosterd is een uitstekend en volledig natuurlijke manier om je lichaam gezond en sterk. Nu dat je gewoon weet dat sommige van de vele voordelen van mosterd, bent u waarschijnlijk te popelen om te beginnen met het op je eten. Maar hoe kunt u gebruik maken van mosterd om kanker te voorkomen?

Ten eerste, vasthouden aan groenten die in de mosterd familie, zoals spruitjes, kool, bloemkool, radijs, broccoli, boerenkool, rutabagas, mierikswortel, en rapen. U kunt koken de meeste van deze groenten en serveer ze met olijfolie of boter. Sommige van deze groenten kunnen worden gebruikt in roerbakken recepten ook, of u kunt ervoor kiezen om deze groenten te gebruiken in een salade.

Hoe om kanker te voorkomen met mosterd.
Hoe om kanker te voorkomen met mosterd.

Ten tweede, wel gebruik gele mosterd als je kunt. Mosterd is niet alleen een natuurlijke anti-kanker middel, maar het is ook laag in vet en calorieën. Mosterd kan worden gebruikt op de boterham naar de plaats van mayo te nemen. Mosterd kan ook gebruikt worden op een kavel van gegrilde gerechten, zoals hotdogs of hamburgers. Vergeet niet om mosterd greens toe te voegen aan uw broodjes en hamburgers ook.

Ten derde kan mosterdzaad worden gebruikt om de smaak voedsel met inbegrip van lams-of varkensvlees. Mosterdzaad is ook te vinden in zaken als zuurkool, curry's en augurken. Wees niet bang om te schakelen tot mosterd ook, zoals het gebruik van bruin mosterd of geel mosterd. Dit heeft te maken met de verschillende mosterdzaadjes die worden gebruikt, waardoor bruine en gele mosterd een unieke smaak.

Focus op het krijgen van ongeveer 4 porties per dag om uw risico op bepaalde vormen van kanker te verminderen met 50 procent. Om dit mogelijk is, start je eigen tuin in uw achtertuin. Plant mosterdzaad en andere zaden die afkomstig zijn uit de Brassica familie. U kunt dan halen ze als ze vers zijn en voeg ze toe aan salades, soepen en broodjes.