E2h

Hoe om kanker te feiten te krijgen

Het kennen van de meest over kanker gaat diepgaand onderzoek om betrouwbare informatie te vinden. Hier zijn enkele manieren om u te helpen kanker feiten voor welk doel u zou kunnen hebben:

  • Surfen op het internet. Internet zoekmachines zijn nuttige instrumenten voor degenen die op zoek zijn naar informatie. Typ gewoon het woord 'kanker' in het zoekvak en je krijgt duizenden artikelen om te lezen en websites die u zou kunnen kijken. Als u wilt dat een kortere lijst of meer specifieke informatie, voeg gewoon de woorden die relevant zijn voor uw zoekopdracht. Probeer andere woorden die vergelijkbaar zijn met uw oorspronkelijke zoekwoorden zodat u niet missen artikelen, die nuttig kunnen zijn voor u.
  • Kijk in kanker websites. Deze zijn gemakkelijk te vinden op het internet. Je zou kunnen vragen andere mensen als ze weten dat een type kanker dat ze kunnen aanbevelen. Ze zullen informatie met betrekking tot kanker, zoals statistieken, beschrijvingen, gevolgen en behandelingen. Je zou ook kunnen vinden steungroepen voor kankerpatiënten hier.
  • Doe online groepen. Dit zijn groepen die midden op het onderwerp van kanker. Je kon in de regel treden ze gratis via het registreren en het verlaten van een gebruikersnaam, een e-mailaccount en een adres. Vergeet niet om verstandig te kiezen uw groepen en zorg ervoor dat deze groepen zullen geen spam mail te sturen naar uw inbox te maken. Als alternatief, een e-mailaccount die u zou kunnen uitsluitend te gebruiken voor het registreren op online groepen om te voorkomen verrommeling uw reguliere e-mailaccount.
  • Lees online forums. Neem deel aan de discussie en begin een onderwerp van uw eigen. Je zou ook kunnen lezen via de afgelopen items en check-out bestanden en links. Houd echter in gedachten dat mensen toetreden online forums verschillende niveaus van kennis en ervaring met betrekking tot kanker. De kwaliteit van de reacties kunnen dus verschillen zijn geduld bij het lezen door middel van lange lijnen van het gesprek om essentiële informatie te krijgen.
  • Lees boeken. Er zijn tal van deze in de bibliotheek of in de boekhandel onder de gezondheids-sectie. U kunt ook bladeren catalogi online te bestellen boeken. Controleer de inhoudsopgave om te zien of de feiten die u zoekt zijn opgenomen in het boek alvorens te kopen. U kunt ook kijken op de datum waarop het wordt geplaatst om te bepalen of het boek nog relevant is voor de huidige tijd.
  • Lees encyclopedieën. Ze bevatten betrouwbare informatie over kanker. Er zijn online versies beschikbaar, evenals die zijn opgeslagen in cd's die je zou kunnen mee te nemen overal mee naar toe. Het kan zijn dat enkele extra onderzoek te doen, omdat encyclopedie inzendingen hebben de neiging om kort en bondig.
  • Vraag mensen die goed geïnformeerd zijn over de ziekte. Dit kunnen artsen, kanker specialisten, therapeuten, zorgverleners, verpleegkundigen, leerkrachten of kankerpatiënten. Als je niet weet specifieke individuen te interviewen, ga dan naar plaatsen waar ze kunnen worden gevonden, zoals ziekenhuizen, klinieken en scholen. Je zou ook kunnen controleren telefoongidsen om ze te vinden.

Hoe om kanker te feiten te krijgen. Surfen op het internet.
Hoe om kanker te feiten te krijgen. Surfen op het internet.

Kanker is iets dat het bestuderen waard, want dit kan mensen helpen vechten tegen de ziekte of beter mee omgaan. Ken het verschil tussen geloofwaardige en onbetrouwbare informatie, zodat u de beste onderzoek mogelijk te krijgen.