E2h

Hoe om kanker te bestrijden met antioxidant voedingsmiddelen

Het is een feit dat er verschillende groenten en vruchten die bevatten sommige voedingsstoffen hebben kankerbestrijdende eigenschappen. Deze helpen het lichaam bij het bestrijden van kanker door het houden van de cellen gezond. Er zijn ook enkele soorten voedsel die kunnen voorkomen van kanker, terwijl er een aantal die het lichaam helpen het immuunsysteem te vechten tegen die dodelijke kankerverwekkende stoffen. Hoewel er geen enkel voedingsmiddel dat je kan garanderen dat ze kankervrij, zal deze eenvoudige dieet wijzigingen die u kunt maken verminderen het risico van uw verwerven van kanker. Deze voedingsmiddelen kunnen niet alleen kanker te voorkomen, maar ook zorgen dat u zich gezonder voor het dagelijks leven.

Hier zijn enkele tips over wat antioxidant voedingsmiddelen kan helpen bij het bestrijden van kanker.

 • Vul uw dieet met voedsel dat rijk aan antioxidanten door het consumeren van veel fruit en groenten, zoals spinazie en aardbeien. Dit zijn voedingsmiddelen die zijn laag-vet, hoog vezelgehalte en is rijkelijk gevuld met antioxidanten. Inclusief deze groenten en fruit in uw dieet kan u ook helpen om minder kans op het krijgen ademhalings-stelsel en gastro-intestinale kankers.
 • Er zijn ook serveren suggesties van voedsel van de USDA piramide, die de goede verhoudingen van voedingsstoffen die een persoon nodig heeft op een dagelijkse basis laat zien. Tevens wordt aanbevolen dat de dagelijkse inname van vezels is 20 tot 30 gram.
 • Probeer de hoog-vet vlees je binnenkrijgt te beperken. Prostaat-en colorectale kanker zijn meestal gekoppeld aan een hoog vet dieet. Dit komt vooral voor bij rood vlees, die zijn gevuld met verzadigd vet. Het kan niet alleen het verhogen van uw risico op kanker, maar ook de kans op het krijgen van hart-en vaatziekten.
 • Probeer het eten van andere vezel-rijk voedsel, zoals deze kunnen bijdragen tot het verminderen darmkanker. Voorbeelden hiervan zijn soja en andere bonen. Deze types van voedsel in uw dieet kan ook het verhogen van de vezel je binnenkrijgt.
 • Voedingsmiddelen die rijk aan antioxidanten kunnen hinderen bepaalde enzymen die kanker veroorzaken. Enkele voorbeelden zijn knoflook en uien. Deze worden het best gebruikt als smaakmaker en ingrediënten voor uw maaltijden.
 • Er zijn ook enkele theesoorten die kunnen maken dat het bloed dunner en zal vechten tegen kanker. Groene en zwarte thee staan ​​bekend om hun anti-oxiderende eigenschappen dus probeer om deze toe te voegen in uw dieet door het drinken van een paar per dag.
 • Andere voedingsmiddelen die kunnen maken dat je eten smaakt beter en is rijk aan anti-oxidanten:
  • Bosbessen, Pecannoten en Amandelen: voeg deze in uw dagelijkse voeding door ze in je 's ochtends granen. Een van de hoogst genoteerde antioxidant-bevattend voedsel is bosbessen.
  • Pindakaas en jam broodjes: pinda's gezond kan zijn wanneer genomen met mate. Het bevat ook anti-oxidanten en is ideaal voor je hart. Maar let op als je pinda-allergie.
  • Spinazie: deze groente is rijk aan antioxidanten en ook in voedingsstoffen die goed zijn voor de ogen. Het helpt ook bij het maken van uw immuunsysteem gezond.
  • Rode bonen: ze zijn niet alleen rijk aan eiwit, maar zijn ook rijk aan antioxidanten en kunnen helpen je hart te worden beschermd tegen ziekten. Probeer het toevoegen van een aantal van deze bonen in uw stoofpot.

   Hoe om kanker te bestrijden met antioxidant voedingsmiddelen. Vul uw dieet met voedsel dat rijk aan antioxidanten door het consumeren van veel fruit en groenten.
   Hoe om kanker te bestrijden met antioxidant voedingsmiddelen. Vul uw dieet met voedsel dat rijk aan antioxidanten door het consumeren van veel fruit en groenten.