E2h

Hoe om kanker te begrijpen

Inzicht kanker gaat weten alles wat je kunt over het zo goed als het aanvaarden van de realiteit van kanker. Hier is hoe je zou kunnen begrijpen kanker zoveel mogelijk:

  1. Weten over kanker. Kanker is een aandoening waarbij abnormale cellen groeien en vermenigvuldigen, waardoor complicaties in de organen en weefsels waar ze voorkomen. Ze kunnen ook verspreid naar andere delen van het lichaam via het bloed van het lichaam en de lymfeklieren. Kanker wordt ingedeeld naar de plaats waar het wordt ook gevonden in de fase van de ziekte, of hoeveel kankercellen gegroeid en verspreid.
  2. Kanker wordt veroorzaakt door een groot aantal factoren in de omgeving van de persoon, evenals in hem. Kanker kan worden verworven door het erven genen van ouders die drager zijn van kanker-triggering genen. Het kan ook worden veroorzaakt door omgevingsfactoren zoals blootstelling aan straling, kankerverwekkende of kanker genereren stoffen en chemicaliën zoals benzeen in luchtvervuiling, asbest, nikkel en chroom. Gewoonten kunnen ook leiden tot kanker, zoals roken, drinken en te veel eten. Weten over wat de oorzaak van kanker door te zoeken naar artikelen in het internet of het lezen van boeken en ander gedrukt materiaal.
  3. Een gezonde levensstijl en het vermijden van kankerverwekkende chemicaliën, materialen, stoffen, procedures en omgevingen kan helpen kanker te voorkomen. Eet een gezond dieet en drink veel water. Vermijd roken en het drinken van alcohol. Oefening regelmatig en krijg voldoende slaap 's nachts. Ken de dingen die kanker kunnen veroorzaken door onderzoek over deze. Als je niet kan vermijden, draag beschermende kleding en het minimaliseren van rechtstreeks contact met deze.
  4. Ken de symptomen van kanker. Dit zijn brokken, koorts, pijn, extreem gewichtsverlies, aanhoudende hoest, en veranderingen bij het plassen en stoelgang. Als u problemen ongewone symptomen, raadpleeg dan uw arts om onmiddellijk te worden gediagnosticeerd. Vroege opsporing verhoogt de kans op herstel.
  5. Als u zijn gediagnosticeerd met kanker, kun je begrijpen het meer door te praten met uw oncoloog. Stel belangrijke vragen zoals wat voor soort kanker je hebt, waar het zich bevindt, in welk stadium het is op, is de verspreiding van kanker of niet en in welk tempo, in welke delen van uw lichaam het zich heeft verspreid, en hoe de groei en de verdeling van de kankercellen zal invloed hebben op uw gezondheid. Je zou ook kunnen vragen over de behandeling opties, zoals de effecten en bijwerkingen van elk afzonderlijk behandeling te vragen, in de kosten, alternatieve opties, en wat verwachten voor, tijdens en na de behandeling. Je zou ook kunnen vragen voor de ontwikkelingen in behandelingen van kanker of onderzoek over deze.
  6. Je zou kunnen vragen uw oncoloog over methoden die u zou kunnen nemen om leven te maken met kanker te vergemakkelijken. Als aan u is voorgeschreven met een gezondheids-regime, moet u trouw vast te houden om ervoor te zorgen behandelingen effectiever te maken. Vraag over hoe het goed te doen en zorg ervoor dat je begrijpt wat je hoeft te doen om te voorkomen dat het maken van fouten.
  7. Als gediagnosticeerd met kanker kan komen als een schok, zo psychologisch en emotioneel voorbereid door te gaan naar begeleiding. U kunt ook deelnemen steungroepen voor kanker om u te helpen uw conditie en behandel het gemakkelijker.

Hoe om kanker te begrijpen. Kanker wordt veroorzaakt door een groot aantal factoren in de omgeving van de persoon, evenals in hem.
Hoe om kanker te begrijpen. Kanker wordt veroorzaakt door een groot aantal factoren in de omgeving van de persoon, evenals in hem.

Als je eenmaal hebt alles wat je kunt over kanker bekend en weten hoe om te gaan met het, kan jij het aan efficiënter te maken. Ga verder met uw onderzoek en niet op te geven in uw zoektocht naar een betere gezondheid.