E2h

Hoe om jezelf te motiveren op dieet

Een van de moeilijkste dingen om te doen is om gewicht te verliezen

Een van de moeilijkste dingen om te doen is om gewicht te verliezen. Dit kan alleen worden gedaan op een gezonde manier door middel van dieet en lichaamsbeweging. Echter kan vasthouden aan een dieet nogal omslachtig. Het gaat niet altijd om wilskracht. Als u wilt verblijven gemotiveerd te blijven op uw dieet, moet je realistische verwachtingen en doelen te stellen. Hier zijn een aantal do's en niet moet je in gedachten houden om u te helpen blijven op uw dieet en gewicht te verliezen.

Hoe om jezelf te motiveren op dieet. Kiest voor een redelijke dieet.
Hoe om jezelf te motiveren op dieet. Kiest voor een redelijke dieet.

  • Kiest voor een redelijke dieet. Er zijn vele diëten om uit te kiezen, niet allemaal gezond, maar alle veelbelovende snelle resultaten. Kiest voor een dieet dat werkt met uw levensstijl. Bijvoorbeeld, als je geen tijd hebt om te koken, kan het krijgen van voedsel geleverd aan uw deur voor u werken. Als u wilt dat een dieet te laten werken, moet je in staat zijn om het te doen. Bijvoorbeeld, kunt u niet krijgen op de grapefruit dieet als u gewoon niet kunt staan ​​de smaak van grapefruits. Als je niet kan doen van uw koolhydraten en je houdt van je aardappelen, brood en rijst, kan Atkins niet voor je werken. Zoek een dieet dat niet voel je je beroofd, zodat u kunt nog steeds plezier in de handeling van het eten.
  • Doe een realistisch doel. Probeer niet te veel gewicht te verliezen, zonder enige aandacht voor uw lengte, botstructuur en de algehele activiteitenniveau. Als je traint voor een marathon, kun je niet een crash dieet of je zal niet de energie niveau dat u nodig hebt om uw training routine uit te voeren. Realistische verwachtingen hebben over de manier waarop uw lichaam eruit kan zien. Het is nog steeds belangrijk om gezond te blijven.
  • Niet schelden jezelf als je valt uit de wagen. Als u binged op een zaterdag nacht, niet besteden al zondagochtend noemt jezelf een loser en zeggen dat er geen hoop voor jou. Neem jezelf en gewoon weer op de rails. Af en toe een vervallen is vergeeflijk.
  • Laat het andere mensen helpen. Laat uw familie en vrienden steunen. Als je weet dat je het niet kunt doen op uw eigen, deelnemen aan een steungroep. U kunt ook aanmelden voor een programma, dus je moet een adviseur die u kan begeleiden met uw gewichtsverlies.
  • Heeft een positief zelfbeeld. Laat je geluk en gevoel van welzijn scharnier aan hoeveel kilo je verliest. Je moet jezelf liefhebben: alles van jezelf, vet en overtollige kilo's inbegrepen! Je moet dat er waarde in zie je als mens, en gaan op een dieet zal alleen ontdekken uw schoonheid nog meer!
  • Vertrouw niet op een dieet alleen. Het is moeilijk om te verblijven op een dieet, maar het verliezen van gewicht is nog moeilijk als je verwacht om het te doen door niet te eten, punt. Als u de resultaten wilt zien sneller, moet u beschikken over een evenwichtig trainingsprogramma. Als je begint met het verliezen van gewicht dankzij verhoogd metabolisme als gevolg van uit te oefenen, voel je je meer gemotiveerd om zich aan uw dieet.
  • Gebruik geen voedsel als beloning. Als je een gewichtsverlies doel, niet uit te gaan en hebben een Ben en Jerry's chocolate sundae! Gebruik in plaats daarvan activiteiten of andere materiële dingen om jezelf te belonen. Bijvoorbeeld, laat je een sexy paar schoenen kopen als je er bij neervalt tien pond. Een andere optie is om een ​​vrije dag en fiets rond het park met uw kinderen. Je moet jezelf omscholen zodat je gebruik maken van andere dingen en ervaringen als beloning in plaats van zitten om te eten.


Zodra u begint met een dieet

Zodra u begint met een dieet, geconcentreerd te blijven en houden je in de gaten je uiteindelijke doel. U kunt brengen dat kleine zwarte jurk die u opnieuw wilt passen in, zodat je een visuele herinnering aan hoe je wilt zijn. Gebruik rekwisieten zoals het snijden van foto's van fit lichaam in tijdschriften en plakken van je gezicht over. U kunt gewicht verliezen op uw dieet als u zich aan het!