E2h

Hoe om jezelf te motiveren om naar de sportschool

Sommige mensen zijn gym ratten, terwijl anderen te vermijden de sportschool als een plaag

Sommige mensen zijn gym ratten, terwijl anderen te vermijden de sportschool als een plaag. Als u sleept jezelf naar de sportschool, is het vanwege uw hectische levensstijl of omdat je gewoon niet willen gaan? Hier zijn een paar suggesties over hoe je motiveren om naar de sportschool.

  1. Koop fantastische workout outfits. Uit te werken in een sportschool vereist dat u de juiste sportkleding en schoenen te dragen. Koop iets dat je echt wilt. Koop hoge kwaliteit van de opleiding schoenen die niet alleen goed uit, maar zal u helpen beter te werken.
  2. Zoek een sportschool in de buurt. Hoe verder de sportschool is de excuses meer u zal maken om niet te gaan. Kijk voor een sportschool die dicht bij uw locatie. Zorg ervoor dat de sfeer in de sportschool is bevorderlijk voor het uitwerken van - voldoende training machines, schone douche / kleedkamers en faciliteiten zijn goed onderhouden.
  3. Zoek een sportschool buddy. Vraag een goede vriend, echtgenoot van ten opzichte van uw sportschool maatje te worden. Gym buddies worden verondersteld elkaar aan te moedigen om samen naar trainingen. U kunt gaan na Gym Class en hebben een gezonde smoothie of twee plus een aantal tête-à-tête.
  4. Huur een trainer. Het verkrijgen van de diensten van een trainer zorgt ervoor dat u de juiste oefeningen doet voor je vaardigheidsniveau en uw doelen. Ze kan mixen uw workouts, zodat u niet zich gaan vervelen of stagneert. Plus, een professionele trainer weet hoe het aanmoedigen en motiveren haar klanten te blijven gaan naar de sportschool.
  5. Stel een doel. U kunt een korte termijn wekelijkse doel voor het gaan naar de sportschool. Als u genieten van een prijzig kopje koffie, waarom niet gebruiken als een prijs als je 5 dagen training te voltooien op uw sportschool.
  6. Plaats een foto van iemand wiens lichaam je bewondert. Als het gewichtsverlies is de reden voor de inschrijving voor een sportschool, plaatst een foto van een beroemdheid wiens lichaam je bewondert. Je kan ook een foto van je voordat je begon te gaan naar de sportschool en voeg meer foto's als je naar beneden kledingmaten. Het zien van jezelf het bereiken van uw gewicht doelen is perfect motivatie voor het raken van de sportschool.
  7. Selecteer een tijd van de dag dat u gemotiveerd bent om de sportschool te gaan. Er is geen standvastig regel met betrekking tot de juiste tijd om te trainen in een sportschool. Als u gebruik maakt beter na het werk, ga dan met alle middelen naar de sportschool 's nachts. Als je een ochtendmens, dan plannen van uw reis naar de sportschool eerste wat de volgende dag.
  8. Pak je sporttas de dag ervoor. Je sporttas moet bereid zijn om te gaan met een opzegtermijn van een ogenblik. Het moet worden verpakt met uw essentie. Plaats het in uw auto of naast de voordeur, zodat u niet vergeet.
  9. Post de sportschool kosten van uw koelkast. Gym tarieven zijn niet bepaald goedkoop. In feite is het een luxe gezien de heersende financiële klimaat. Bericht het bedrag dat u betaald voor uw koelkast. Op deze manier kunt u de hoeveelheid geld dat gaat elke keer dat u de tocht naar de sportschool verspillen.

Hoe om jezelf te motiveren om naar de sportschool. Koop fantastische workout outfits.
Hoe om jezelf te motiveren om naar de sportschool. Koop fantastische workout outfits.

Bij gebrek aan motivatie om naar de sportschool houdt je van het bereiken van een gezond lichaam. De meeste van de tijd, je make-up excuses om de sportschool te voorkomen. Vraag jezelf af wat is je houdt van religieus naar de sportschool. Als je een pauze nodig hebt, neem er een. Dan jezelf motiveren om weer op de rails. Ga naar de sportschool mag nooit voelen als een karwei. Het moet een leuke activiteit die je lichaam verdient.