E2h

Hoe om hoger te springen in 14 dagen

Training om hoger te springen gaat om een ​​veel werk en toewijding

Training om hoger te springen gaat om een ​​veel werk en toewijding. Maar kan het worden gedaan binnen 14 dagen? Het is mogelijk! Je hoeft alleen maar te concentreren op uw programma en het maximaliseren van elke dag om uw verticale sprong te verhogen. Om u te helpen nog meer, hier is hoe je het doet.

Hoe om hoger te springen in 14 dagen. Noteer uw eerste sprong.
Hoe om hoger te springen in 14 dagen. Noteer uw eerste sprong.

  • Noteer uw eerste sprong. Vergeet niet om dit te doen voor de vergelijking van de resultaten. Dit zal uw basis voor verbetering gedaan binnen de 14-daagse periode. Meet uw verticale sprong door aftrek van uw staande bereik met je hoogste sprong bereik.
  • Beoordeel jezelf. Ken uw huidige mogelijkheden en het algemene welzijn van je lichaam. Je moet over een holistische benadering in het verbeteren van je sprong. Rekening houden met factoren zoals voeding, lichaamsbeweging management, fysieke rust en zelfs uw persoonlijke schema te passen in uw programma.
  • Heb een trainer. Zelfs grote atleten zijn afhankelijk van persoonlijke trainers tot hun grote lichaamsconditie te behouden. Dus als je kunt de dop van de extra greens, kan een trainer sterk verbeteren en personaliseren van uw eigen 14-daagse behandeling.
  • Doe sleutel oefeningen. U kunt dit doen gewogen oefeningen of zelfs plyometrische oefeningen om uw vaardigheden te verbeteren springen. Beide oefeningen zijn gunstig en zou passen in de 14-dagen-programma om de potentiële groei in de gegeven tijd te garanderen. Hebben ongeveer drie sets en 15 tot 20 herhalingen per oefening voor je squats en liften. U kunt ook box sprongen, snelheid roping, en sprinten om verder te geven explosieve kracht in je sprongen. Het concept achter box springt is dat het eigenlijk de spieren die nodig zijn voor het springen een hele uit te werken geeft. Je hoeft alleen maar een doos die je lichaam gewicht kan dragen voor deze oefening. Snelheid roping verdubbelt het effect van normale springen touwen. Sprinten is gunstig voor die abrupte machtsverschuiving naar je benen die van vitaal belang bij het verbeteren van uw verticale sprong.
  • Uw persoonlijke schema. Als je eenmaal hebt geïdentificeerd de beste training voor u, plotten ze tegen een kalender. Vergeet niet om elke training en doelen te bereiken die dag itemize. Markeer een "X" elke dag die voorbijgaat totdat het de 14e dag van uw programma. Heb Post-it herinneringen gedurende de dag om echt vasthouden aan uw programma. Vermeld uw werkschema en rusttijd op gevallen van burn-out uit uw oefeningen te verminderen.
  • Behouden van een optimale gezondheid niveau. Teveel oefenen kan verminderen uw energie-niveau en het verhogen van lichamelijke vermoeidheid. Om dit te voorkomen, moet u beschikken over een goede bron van energie voor de training. Je moet de juiste soort voedsel te eten en voldoende tijd voor rust en slaap te hebben. Vergeet niet dat uw lichaam ook nodig heeft om te functioneren op haar hoogtepunt om verdere toename van de effecten van uw training.
  • Meet uw succes. Vergelijk uw bereik na 14 dagen van volledige inzet voor het programma met behulp van dezelfde methode in Dag 1. U zult versteld staan ​​van wat je kunt bereiken als je echt gericht op iets.


Nu kunt u springen zo hoog en een betere atleet in je eigen vakgebied! Pluk de vruchten van je harde werk en toewijding aan de 14-daagse programma.