E2h

Hoe om gewicht te verliezen zonder dat uw dieet

Ja, kunt u gewicht verliezen, zelfs zonder het wijzigen van uw dieet. Je zou kunnen overweldigd met alle soorten van dieet plannen-rages en nieuwigheden gelijk, en zelfs crash diëten. Deze diëten kunnen beïnvloeden je op een bepaalde manier om ze uit te proberen, maar voor sommige mensen, ze nooit werken. Zij volgen hen, maar soms gebeurt er iets en ze zijn terug naar waar ze waren opnieuw-met al dat gewicht. Introductie van plotselinge en extreme veranderingen in uw lichaam in termen van dieet en lichaamsbeweging kan zelfs meer kwaad en schade dan voordelen voor de gezondheid. Wat je kunt doen is om uw dieet te houden en in plaats daarvan te maken kleine veranderingen, een stap op een moment, zodat je lichaam kan deze aan te passen zonder enige bijwerkingen. Hier zijn enkele tips over hoe u kunt doen precies dat.

Eet minder van wat je normaal gesproken EA t

Eet minder van wat je normaal gesproken EA t. Ja, zult u blij zijn te weten dat je niet per se hoeft te doen van uw favoriete voedsel gewoon om trim. Maar wat je moet doen is om minder te eten van hen. Een koekje per dag geeft je heel veel kilo's in de toekomst, in vergelijking met een keer per week. Bij het eten van rijst, aardappelen en andere koolhydraatrijke voedingsmiddelen, ze beperken op half kopje porties in plaats van de gebruikelijke een kopje. Neem de slankere portie vlees en sla de vette delen. Bij het eten of het plannen van maaltijden, te verminderen porties met 10 tot 20 procent. Haal al uw kleinere borden, kopjes en schalen. Ga gemakkelijk op de calorieën. Dit kan enige tijd duren en meer inzet en zelfdiscipline van uw kant, maar uiteindelijk, je verliest wat kilo's.

Hoe om gewicht te verliezen zonder dat uw dieet. Eet minder van wat je normaal gesproken EA.
Hoe om gewicht te verliezen zonder dat uw dieet. Eet minder van wat je normaal gesproken EA.

Verhoog fysieke activiteiten. De kosten van het behoud van uw normale dieet is dat je moet meer oefeningen en fysieke activiteiten voor een snellere gewichtsafname. De sleutel is hier altijd actief. Laat jezelf niet terug te vallen op een sedentaire soort leven. Neem ten minste 20-30 minuten wandelen en oefeningen, doe aerobics en yoga, wandelen met de hond door de buurt, lopen, joggen, spelen teamsporten of het nemen van een nieuwe sport en hobby. Plan deze activiteiten minstens 3-4 keer per week. Plaats activiteiten in tussen het kijken naar tv-programma's. Tijdens de reclame die je kunt doen eenvoudige rekken of afwerking klusjes. Multi-tasking met behulp van uw hometrainer terwijl u TV kijkt. Wanneer je van de ene bestemming naar de andere, lopen als de weg is niet al te ver en gevaarlijk. Ga uit van de bus of trein een halte eerder dan uw bestemming en loop dan de rest van de weg. Neem de trap in plaats van de lift of roltrap. Als je een veel vrije tijd, het vinden van iets dat je graag doet, misschien vrijwilligerswerk of het nemen van danslessen-iets dat kan je gemotiveerd om te bewegen veel.

Vul uw maaltijden. Sommige mensen denken dat het overslaan van maaltijden hen zou helpen gewicht te verliezen. Dit is verkeerd. Maaltijden overslaan zou alleen intensiveren uw honger die kunnen verleiden u veel ongezonde snacks en eten of zelfs eetaanvallen. Altijd eet drie gezonde en evenwichtige maaltijden per dag.

Hydrate. Drink altijd glazen water dagelijks

Hydrate. Drink altijd glazen water dagelijks, vooral na het eten. Water reinigt het lichaam en maakt in een goede stofwisseling. Drink hete thee (vooral muntthee) na de maaltijd om ook te helpen met een snellere stofwisseling.

Eet minder van wat je normaal gesproken EA t. Verhoog fysieke activiteiten.
Eet minder van wat je normaal gesproken EA t. Verhoog fysieke activiteiten.

Geleidelijk gezondere alternatieven. Neem de weg naar gezond leven een stap op een moment. Het kan geen kwaad om volle melk afzien en in plaats daarvan proberen magere melk. En als je iemand bent die zoekt naar een zoet dessert na een maaltijd, probeer dan bevroren fruit yoghurt in plaats van ijs. Sommige mensen zijn bang om gezondere alternatieven te proberen, omdat ze denken dat ze verschrikkelijk smaken. Maar wat ze niet weten is dat de meeste van deze gezonde alternatieven niet alleen voel je je tevreden, ze eigenlijk smaken ook goed.

Veerkrachtig zijn. Volg door met uw doelen en plannen. Niets zou er van hen worden als u niet beschikt over zelfdiscipline en betrokkenheid. Eet gezond. Laat je niet verleiden om meer dan wat je nodig hebt eet.

Hoewel het mogelijk is niet te doen van uw favoriete voedsel om gewicht te verliezen, kan het blijken te moeilijk zijn voor sommige, omdat dit vereist een enorme hoeveelheid zelfdiscipline en betrokkenheid moeten hebben om het te trekken. Als je dit soort veerkrachtige houding, minder eten, en sport veel, je harde werk zal komen in de kilo's die je verliest.