E2h

Hoe om gewicht te verliezen voordat prom

Sommige tienermeisjes rekening houden met de prom een ​​van de meest belangrijke gebeurtenissen in hun leven. Tieners soms winkelen voor hun prom dresses van te voren om ervoor te zorgen dat ze de perfecte jurk, schoenen en accessoires te gaan met haar te hebben. Het probleem met het winkelen voor een prom jurk is vroeg dat je wat gewicht te krijgen en het moeilijk vinden om te passen in de jurk bij prom seizoen nadert. Het antwoord hierop is te verliezen wat gewicht, zodat u kunt uw beste kijken in je jurk.

Ontdek hoe om gewicht te verliezen voor de prom door het volgen van de onderstaande tips.

  • Maak wat tijd voor oefening. Je zou bezig zijn met een hoop huiswerk of projecten voor school maar je moet opzij te zetten wat tijd om te oefenen als je wilt om gewicht te verliezen. Je hoeft niet per se te gaan naar de sportschool uit te oefenen. Doe ongeveer 30 tot 45 minuten van cardiovasculaire activiteiten voor 5 keer per week tot uw prom dag. U kunt gebruik maken van de loopband, gaan joggen rond uw buurt of volg een aantal cardio-oefening video's.
  • Eet de juiste voeding. Eet veel groenten en fruit. Dit zijn de voedingsmiddelen die geeft je de voedingsstoffen die je nodig hebt. Vermijd het eten van junkfood en het drinken van frisdrank sinds de calorieën van deze voedingsmiddelen kunnen eenvoudig opstapelen en je kunt meer gewicht krijgen. Vergeet niet dat wanneer het proberen om wat gewicht te verliezen, dan moet u toch de voedingsstoffen binnen te krijgen die je lichaam nodig heeft voor u om zich te ontdoen van de extra kilo's op een gezonde manier.
  • Neem eiwit drankjes. U kunt een maaltijd vervangen door een dag met eiwit drankjes. Een eiwit drank is een goede voedingssupplement dat je zo kunt nemen dat je nog steeds de voedingsstoffen en vitaminen die uw lichaam nodig heeft te krijgen zonder rekening te veel calorieën. U kunt de proteïne drankje voor het diner. Vergeet niet om jezelf uit te hongeren, omdat dit kan alleen ertoe leiden dat u binge meer.
  • Kies gezondere snacks. Plaats van koekjes of snoep als tussendoortje, knabbelen op wat wortels en stengels bleekselderij. Dit is echt handig als je voelt honger en je nodig hebt om je maag te vullen met iets te eten. Altijd zo hebben enkele wortel en selderij sticks met u eens dat je gemakkelijk kunt munch op iets wanneer je honger hebt.


Hoe om gewicht te verliezen voordat prom. Maak wat tijd voor oefening.
Hoe om gewicht te verliezen voordat prom. Maak wat tijd voor oefening.

Dit zijn enkele van de tips die u kunt volgen als je wilt om wat gewicht te verliezen voordat uw prom. Als u probeert om gewicht te verliezen, beginnen een paar maanden voor prom seizoen, zodat je meer tijd hebt om in je jurk passen, zonder druk om zich te ontdoen van de extra kilo's. Vergeet niet dat je niet hoeft te zijn stok dun om mooi te zijn. Je hoeft alleen te comfortabel in de uitvoering zelf. Als u problemen ondervindt bij het passen in uw prom jurk, dan kunt u gewoon het veranderd, zodat het lichaam beter past. U kunt ook dragen een aantal accessoires en sieraden die zal verbergen de probleemgebieden.