E2h

Hoe om gewicht te verliezen van je armen

Als je haat de manier waarop je armen uit, je bent niet alleen. Mensen over de hele wereld ernaar streven om de schudden verliezen van hun armen per jaar. Maar tenzij je weet dat de specifieke methoden om dit te bereiken, zul je nooit in staat zijn om specifieke gebieden voor gewichtsverlies doel. Deze trucs zal u helpen om gewicht te verliezen van je armen.

Stap 1

Hoe om gewicht te verliezen van je armen. Probeer push-ups.
Hoe om gewicht te verliezen van je armen. Probeer push-ups.

Probeer push-ups. Push-ups zijn een goed uitgangspunt oefening als je probeert om gewicht te verliezen van je armen. Natuurlijk, deze niet zomaar toon je armen. Maar ze helpen. Een goede push-up vereist een beetje vaardigheid. Lag plat op de vloer met je buik naar beneden. Je benen moeten recht en in lijn met je rug. Nu, met behulp van uw armen, hef jezelf van de grond. Je armen moet net aan de zijkant van je romp terwijl je tilt, en je moet volledig uit te breiden met elke stijging. Sta niet toe dat je rug of je knieën te buigen. En probeer om jezelf te houden voor een paar seconden voordat u verder gaat met langzaam lager jezelf terug op de grond. Verschillende herhalingen per dag zal wonderen doen voor je armen.

Stap 2

Doe wat gewichtheffen. De standaard techniek voor toning armen is op te tillen gewichten. Je biceps en triceps kan gemakkelijk worden gebeeldhouwd met wat lichte hand gewichten. Drie of 5-pond dumbbells zijn allemaal die nodig zijn in de eerste fasen van je arm gewichtsverlies.

Om een ​​goede arm curl doen, laat je armen rusten naast je lichaam. Dan langzaam naar buiten te tillen hen, horizontaal, totdat ze een lijn over je schouders. (Dit klinkt makkelijker dan het is. Geloof me.) Gebruik zoveel mogelijk van deze als je kunt.

Stap 1. Doe wat gewichtheffen.
Stap 1. Doe wat gewichtheffen.

U kunt ook proberen een arm van de grond getild. Met je benen recht, buig op de heupen totdat je bovenlichaam parallel aan de grond. Je armen moeten opknoping en bijna de grond raken. Nu, net til de gewichten tot je romp, afwisselend de linker en rechter arm. (Als een toegevoegde bonus, moet je dit ook voelen in je buikspieren!) Toning je armspieren met deze oefeningen zal je zeker helpen om de arm gewicht te verliezen.

Stap 3

Zwemmen werkt ook. Als u toegang hebt tot een zwembad, dan kunt u gemakkelijk wat gewicht te werpen uit je armen door te zwemmen. Het beoefenen van de voorkant slag, de schoolslag en de achterkant beroerte krijgt je armen bewegen in een hoge versnelling. Met zo veel armen spieren die nodig zijn voor deze cardio-activiteit, dan stimuleer je spiergroei en vet verlies. Het enige wat u hoeft te doen is zwemmen lengtes van het zwembad voor 20 - 30 minuten en je krijgt resultaten. Als u dit kunt doen een paar keer per week, dan binnen een paar weken zal je zien wat gewicht verlies in je armen.

Stap 4

Wees ijverig. Om echt te zien van het gewicht af laten vallen van je armen, moet je uit te werken ten minste 2-3 keer per week specifiek op je armen. Dus naast uw andere workouts, moet je tijd te besteden aan het verliezen van gewicht van je armen de hele week als u wilt magerder armen zien.