E2h

Hoe om gewicht te verliezen op het vet flush dieet

Het "Fat Flush Diet" is een het eten plan die gestart zijn door Ann Louise Gittleman. Het is gericht op een filosofie van reinigen van de lever van toxines niet alleen een goede gezondheid, maar ook om een ​​efficiënt gewichtsverlies. Het is genoemd "vet flush", omdat het doel hier is om de stofwisseling te verhogen, overtollige vetten spoelen uit je lichaam, en gewicht te verliezen. Dit wordt bereikt door na een gecombineerde methode van detoxificatie en dieet. Lees verder om meer te weten hoe je gewicht kunt verliezen door het volgen van de Fat Flush Diet.

  1. Beperk de inname van calorieën tot 1.100 tot 1.200 per dag gedurende twee weken. Dit heeft betrekking op fase 1 van het vet flush dieet plan-een serieuze inzet voor een intensieve dieet plan. Binnen deze tijdspanne, bent u beperkt tot iets te eten met een soort van olie (met uitzondering van lijnzaadolie), vet, suiker, zetmeel, en het alcoholpercentage. Deze omvatten zuivelproducten, brood, margarine, granen, granen, zetmeelrijke groenten, kruiden en specerijen. Het doel van deze fase is om uw lichaamsvorm schimmel en water gewicht te verliezen. Het doen van deze eerste stap jumpstarts en versnelt vetreductie van delen van uw lichaam die meestal slaat veel van hen, zoals je billen, heupen en dijen.
  2. Drink de Long Life Cocktail. Ontgiften en te hydrateren. Mix 4 oz. cranberry sap, 1 tl. lijnzaadolie, en 28 oz. gedestilleerd of bronwater. Drink dit brouwsel zo nu en dan zoals je zou een gewone drank van water. Je moet ongeveer 32 gram dagelijks consumeren. Drink het als je wakker wordt in de ochtend, voordat je gaat slapen, voor en na de maaltijden, werk, en andere fysieke activiteiten. Dit dient als uw vervanger voor een drankje met alcohol, suiker en cafeïne in uw dieet plan.
  3. Pas uw dagelijkse calorie-inname van 1.200 tot 1.500 tot u uw gewichtsverlies doel. Dit heeft betrekking op fase 2 van het dieet plan. U kunt nu geleidelijk aan terug te gaan naar het eten van sommige soorten voedsel dat je beperkt door het eten van vóór-grain toast en sommige zetmeelrijke groenten zoals pompoen, zoete aardappelen, wortelen en erwten. Religieus Volg deze tot je je doel gewicht of grootte. Het doel hier is om verder te gaan met spoelen vetten uit je lichaam, terwijl u geniet van een beetje meer variatie van gezonde voeding.
  4. Volg dieet emissierechten die werken voor u en het begin van een levenslange gewicht onderhoudsfase. Dit heeft betrekking op fase 3 van het dieet plan en dient als uw onderhoud regime. Uw dagelijkse calorie-inname zou nu 1500, en je terug kunt gaan naar het eten van andere zetmeelhoudende koolhydraten, vetarme zuivelproducten, en glutenvrije granen. Niet alleen zou je je streefgewicht hebben gehandhaafd, zou je ervaart ook toegenomen vitaliteit, energie en kracht.
  5. Neem vitamine-en kruidensupplementen. Het dieet plan ook beveelt het nemen van kruiden-en vitaminesupplementen, zoals GLA-90, Dieter's multivitaminen en mineralen, teunisbloemolie, L-carnitine, chroom, zink, en zelfs een gewichtsverlies formule.
  6. Oefening, oefening. Vet te verliezen en bruikbaar voor andere overtollige calorieën door te oefenen. U kunt wijzen dertig tot veertig minuten ter waarde van de oefening elke dag. Voeg rek-en strekoefeningen om uw wandelen en joggen routine. En minstens twee keer per week, committeren aan gewichtheffen of krachttraining.
  7. Hebben 8 uur slaap elke dag. Net als elke andere fitness-regime, een goed uitgerust en verjongd lichaam is essentieel voor het maken van dit dieet plan werk.
  8. Concentreren en zich verbinden tot het vet flush dieet plan. Het maakt niet uit hoe uitstekend een gewichtsverlies regime is, zou het van geen enkel nut, tenzij je de stok met het en volg het plan tot u uw doel bereikt om gewicht te verliezen. Concentreer en neem deze verbintenis serieus dus je zou niet in de verleiding om terug te rollen op eetbuien en consumeren van junkfood dat zou de vetten die u ooit weer verloren weer aan.

Hoe om gewicht te verliezen op het vet flush dieet. Beperk de inname van calorieën tot 1.100 tot 1.200 per dag gedurende twee weken.
Hoe om gewicht te verliezen op het vet flush dieet. Beperk de inname van calorieën tot 1.100 tot 1.200 per dag gedurende twee weken.

The Fat Flush Diet kan intimiderend lijken op het eerste, maar zodra u zich verbinden en dat zij zich serieus in uw doel om gewicht te verliezen, zou je positieve resultaten in een mum van tijd.