E2h

Hoe om gewicht te verliezen op de omega dieet

Primaire focus van de Omega Diet's is het bereiken van een goede algehele gezondheid. Het verliezen van gewicht is een van de vele positieve natuurlijke gevolgen van het volgen van deze mediterrane gebaseerde dieet plan. De kern filosofie van dit dieet is om je cholesterolgehalte te verlagen en hart gezond te houden door het eten van voedingsmiddelen die rijk zijn aan Omega 3 essentiële vetzuren. Hier vindt u meer informatie over hoe om gewicht te verliezen bij het gebruik van de Omega Diet plan.

  1. Prioriteit Omega 3 essentiële vetzuur-rijke voedingsmiddelen in uw dieet. Omega 3 en Omega 6 zijn externe bronnen van vet dat ons lichaam nodig heeft om goed te functioneren in de spijsvertering, de productie van insuline, en reguleren van het lichaam vet opslag. Echter westers dieet met name is sterk afhankelijk Omega 6-vetzuren, die afkomstig zijn van pluimvee en eieren bijvoorbeeld. Het slechte ding over dit is dat grote hoeveelheden omega-6 zijn ongezond en kan leiden tot obesitas. Omega-3 vetzuren anderzijds, zijn het gezonde alternatief. Sommige voordelen voor de gezondheid van Omega 3 zijn de bescherming van het hart, het normaliseren van de stofwisseling, het verhogen van de hersenfunctie, en het verlagen van de bloeddruk en het cholesterolgehalte. Studies tonen aan dat het ook kanker, ziekte van Alzheimer, obesitas en andere chronische cardiovasculaire en pulmonale ziekten. Omega 3 essentiële vetzuren zijn er in overvloed in vis, vooral zalm en makreel. Als je niet gewend bent aan het eten van meer vis, beter proberen het op te nemen in uw maaltijden minstens twee keer per week. Aanzienlijke beperking van Omega 6 vetten en volgen van een dieet rijk aan omega-3 vetten spelen een grote rol in gewichtsverlies.
  2. Dagelijkse Eet veel verse producten. Het mediterrane dieet is meestal samengesteld uit verse groenten en fruit. In de Omega Diet, moet u deze dagelijks te eten ten minste zeven porties van verse producten. Groene bladgroenten in het bijzonder, zijn ook goede natuurlijke bronnen van omega-3 vetzuren.
  3. Eet volkoren granen, graanproducten, en brood, maar vermijd voedsel met geraffineerde koolhydraten. Vermijd wit brood, witte pasta en witte rijst. Deze zitten vol met geraffineerde koolhydraten die in feite zijn als lege calorieën, ze zijn ondermijnd off van hun natuurlijke vezelgehalte en zal niet veel goed voor je stofwisseling.
  4. Inclusief noten en peulvruchten in uw maaltijden en snacks. Noten en peulvruchten (zoals bonen, erwten en linzen) zijn ook grote natuurlijke bronnen van Omega 3. Snacken op gematigde porties van deze soorten voedsel voelt u zich tevreden. U zult niet de drang hebben om jezelf te verwennen met junk food. Noten zoals amandelen, pistachenoten, walnoten en pijnboompitten gecombineerd met gedroogde vruchten zoals abrikozen, dadels en vijgen maken een erg lekker en bevredigend snack.
  5. Bij de voorbereiding en bereiden van voedsel, gebruik dan alleen olijfolie en canola-olie. Voornamelijk uit onverzadigde vetten, de gezonde soort vet, deze twee zijn de gezondste olie alternatieven in de markt. U kunt ook kiezen voor een supplement van lijnzaadolie te nemen.
  6. Elimineer voedingsmiddelen met transvetten of verzadigde vet en hoog cholesterol uit je dieet. Beperk de inname van zuivel, gevogelte en eieren. Zo veel mogelijk, koop alleen biologisch voedsel. Voor melk, kies dan voor de vetarme of sojaproducten. De Omega Diet kan een portie van een ounce van kaas per dag.

Hoe om gewicht te verliezen op de omega dieet. Prioriteit omega 3 essentiële vetzuur-rijke voedingsmiddelen in uw dieet.
Hoe om gewicht te verliezen op de omega dieet. Prioriteit omega 3 essentiële vetzuur-rijke voedingsmiddelen in uw dieet.

De Omega Diet plan vereist meestal een ideale balans tussen vetten en verse, biologische voeding die niet alleen u helpen om gewicht te verliezen, maar ook helpen bij het handhaven van een gezond lichaam.