E2h

Hoe om gewicht te verliezen met power yoga

Overgewicht leidt tot mentale en fysieke ongemak dat je gevoel van eigenwaarde kunnen beïnvloeden. Yoga is een effectieve methode om gewicht te verliezen effectief. Power Yoga is een van de meest gewilde proces in gewichtsverlies. U kunt branden 360 calorieën in elk uur van de oefening. Hieronder vindt u informatie en handleidingen over hoe om gewicht te verliezen met power yoga.

Hoe om gewicht te verliezen met power yoga. Zoek een expert yoga-instructeur.
Hoe om gewicht te verliezen met power yoga. Zoek een expert yoga-instructeur.

  • Zoek een expert yoga-instructeur. Loop rond uw locatie of raadpleeg de gids te vinden en contact opnemen met yoga instituten of centra rond uw gebied. Informeer u over sessies, schema's en betalingen. Probeer het vinden van yoga centra die yoga lessen gratis aanbieden voor het vinden van instellingen met kosten.
  • Plan uw yoga-sessie. De meeste deskundige yoga-instructeurs vertellen ons dat elke yoga-sessie moet minstens 90 minuten of meer. Echter, er zijn power yoga houdingen die u kunt uitvoeren tussen scholing of kantooruren, en hoeft u alleen maar een paar minuten om het uit te voeren. Als je een druk persoon, verzoeken uw favoriete yoga leraar of ze kan je leren thuis en vragen of er extra kosten.
  • O zorgvuldig bserve je lichaam terwijl het doen van power yoga. Zorg ervoor dat je niet je grenzen te duwen te hard zodat je blessures te voorkomen en mentale vermoeidheid. Vraag je instructeur om u te helpen creëren van een daadwerkelijke uitoefening regeling en schema.
  • Begin met fundamentele houdingen. Zwaarlijvige mensen zullen het moeilijk hebben in het uitvoeren van diverse houdingen. U nodig hebt om de patiënt als je net begint. Begin met een aantal fundamentele asana's, zodat u kunt effectief gewichtsverlies te bereiken. Raadpleeg uw arts voordat u met uzelf in power yoga of vraag een deskundige of een beoefenaar om u te begeleiden om ervoor te zorgen dat u de asanas goed doen.
  • Focus op bepaalde houdingen of asana's. Er zijn bepaalde asana's die kunnen genezen bijzondere gezondheidsproblemen en gewonde lichaamsdelen. Er zijn ook asana's die u kunnen helpen spierkracht op te bouwen en trim gewicht in bepaalde lichaamsdelen. Voorbeelden van houdingen om u te helpen gewicht te verliezen zijn ardha sarvangasana, Uttanasana, ardha kapotasana, trikonasana, vajra asana, markatasana, shalabh asana, bhujan asana, en uttanpadasana onder anderen.
  • Wijzig oefeningen. Uitvoeren van routinematig of alternatieve yoga houdingen zal je geest en lichaam te vernieuwen van oefening slop. Meer informatie houdingen mogelijk om uw trainingssessies levendig. U kunt ook deelnemen diverse yogalessen en bestuderen verschillende power yoga DVD lessen.
  • Eet gezond tussen power yoga-sessies. Yoga is gewoon een onderdeel van een fundamentele gezondheids-en fitness-schema. Je moet om goed te eten en te leven een gezondere levensstijl als je een goed afgeronde gezonde levensstijl.
  • Voorzorgsmaatregelen in het doen van power yoga. Raadpleeg uw arts voordat u power yoga als u zwanger bent of een ziekte zoals stijve knie gewrichten, hartproblemen, hernia, of andere ernstige gezondheidsproblemen.
  • Leer Ashtanga yoga. Het is een rigide oefening die mensen die wil om gewicht te verliezen helpt. Ashtanga beoefenaars zijn de meest toegewijde yogi's, zodat je nodig hebt om tijd en moeite om effectief gewicht te verliezen te wijden. Ashtanga yoga is samengesteld uit gekoppelde houdingen en je nodig hebt om vanaf het begin te beginnen voordat er naar het volgende en veel moeilijker asanas. Deze vorm van yoga moet worden uitgevoerd met de begeleiding van een professional.


Probeer te leren en yoga meditatie te beoefenen naast het leren Ashtanga en Power Yoga. Deze meditaties kunnen kalmeren je geest en lichaam, denk dat stress is een belangrijke reden waarom mensen dik worden. Je verliest gewicht effectief als je vastbesloten bent en uitgerust met de juiste kennis.