E2h

Hoe om gewicht te verliezen met appelazijn toegevoegd aan uw dieet

Apple cider azijn is lange tijd gebruikt rondom het huis

Apple cider azijn is lange tijd gebruikt rondom het huis. Het kan een ingrediënt om smakelijke maaltijden. Het kan zelfs doden onkruid en polijsten metalen. Zelfs koffiezetapparaten kunnen vlek-vrij zijn met deze azijn. Maar alleen tijdens de jaren 1950 toen appel cider azijn is beschouwd als zeer gunstig voor de gezondheid. Zij stelt om te helpen genezen diabetes, hoge cholesterol, hoge bloeddruk en kanker. Maar het meest interessante van alle appel cider azijn voordelen is het effect op het gewichtsverlies.

Hoe om gewicht te verliezen met appelazijn toegevoegd aan uw dieet. Neem de azijn voor elke maaltijd.
Hoe om gewicht te verliezen met appelazijn toegevoegd aan uw dieet. Neem de azijn voor elke maaltijd.

Door de eeuwen heen hebben mensen in de groene bergen zijn met behulp van appelazijn om gewicht te verliezen. Hoewel er geen wetenschappelijk bewijs om het te bewijzen, veel mensen zweren te hebben gevonden geleidelijke maar blijvend gewichtsverlies met deze azijn. Maar omdat het is nog niet wetenschappelijk bewezen, is er geen standaard manier over hoe om het te gebruiken als een gewichtsverlies te verhelpen. Dus, de meeste mensen voegt deze azijn aan hun dieet met een of meer van de volgende manieren:

  • Neem de azijn voor elke maaltijd. Dit is misschien wel de meest populaire manier van het gebruik van appel cider azijn voor het verliezen van gewicht. U kan een tot drie eetlepels deze azijn is. U kunt het toevoegen honing of toe te voegen aan het water als je niet kunt nemen de pure smaak. Sommige mensen voeg deze toe aan vruchtensappen voor het eten. Tomatensap en jus d'orange kan goed compliment met deze azijn.
  • Neem niet te veel azijn. Inname van meer azijn betekent niet noodzakelijkerwijs verliest meer gewicht. Het is beter om gewoon een eetlepel azijn te nemen voor elke maaltijd dan het nemen van meer dan drie. Vergeet niet dat appel cider azijn is erg zuur. Het kan schade aan het spijsverteringssysteem onderdelen zoals de keel, slokdarm en ingewanden als er teveel wordt. In feite, een vrouw die kreeg een zure cider azijn pil vast te zitten in haar keel geleden onherstelbare schade aan haar slokdarm.
  • Kies een merk dat heeft ondergaan minder processen. Meeste appelazijn merken op de markt worden gepasteuriseerd, gedistilleerd en gefilterd. Dit zijn slechts aanvullende processen die onnodig zijn en destructief voor de natuurlijke azijn de voedingsstoffen en gewichtsverlies effect. Zo veel mogelijk, krijg azijn gemaakt van hele appels die hebben ondergaan dubbele gisting. De meeste reformwinkels dragen dit soort van appel cider azijn.
  • Opnemen in het koken. Als je niet kan nemen rauw, kunt u de azijn toe te voegen in uw voedsel zoals als een salade dressing, een saus, of gewoon om een zure smaak toe te voegen aan uw maaltijd. Dat is nu al voordelig, maar niet zo behulpzaam als het nemen van het rauw.
  • Uit te oefenen meer moeite. Niet dat veel afhankelijk zijn van de azijn bij het ​​verliezen van gewicht. Het is zeker kan calorieën te verbranden, maar het zal een lange tijd in beslag nemen als je niets meer dan dat. Overweeg het uitoefenen, ook. Inschrijven in een sportschool en neem minstens een uur van de training. Stevig wandelen, joggen, gewichtheffen en hardlopen op de loopband kan plaatsvinden op de gebruikelijke gym oefeningen. Bezuinigen op het nemen van calorieën ook. Eet voldoende voor uw dagelijkse energiebehoefte. Het drinken van meer water zal nuttig zijn als goed.


Er is geen risico met het nemen van appelazijn voor het verliezen van gewicht, zolang je niet te veel. Probeer het nu en kijk of het zal u helpen zich beter voelt en uiteindelijk gewicht te verliezen. Wees geduldig, maar, omdat het resultaat zal niet zo ernstig zijn als het nemen van dieetpillen. Maar op zijn minst, je weet dat je het verliezen van gewicht op een gezonde manier.