E2h

Hoe om gewicht te verliezen in een no - gedoe manier

Wanneer u uw buik bobbel te zien onder je bij het inchecken de weegschaal of de knop op je jeans lijkt te raken te veel huid van zeven jaar eerder, kan het de hoogste tijd om de stap naar een dieet programma. Echter, zoals de meeste infomercial beloften die ze gewoonlijk niet leveren de resultaten die we zoeken. Intimiderend als de taak ook mag zijn, ze zeggen het verliezen van gewicht is een reis van pijn en moeizame crunches, stretching, enorme emmers zweet en harde kern tillen. Goed om te weten dat niet hoe alle gewicht plannen worden gebouwd. Wat dacht je van een no-gedoe pad naar een gezonder, fitter en slanker nieuwe jij?

  • Aan de slag. Strenge training betekent wakker worden vroeg in de ochtend en het aantrekken van een aantal zweet naar de sportschool te raken. Niet op dit dieet plan. Pijnlijke spieren kunnen ontwikkelen en we willen niet dat. Super strekt zich in de ochtend als de kat die spint in je schoot zal doen. Stelt u zich eens uitrekken tot aan de hemel als het zetten van kruidenier spul op je bovenste planken. Doe dit twintig keer in een staande positie. Je hebt je beste en laatste geeuw daarna.
  • Walk the talk. Wandelen is de beste oefening voor het hart, de longen en de spieren. Zoals we weten hoe meer spieren die we krijgen van de uitoefening van de meer ons metabolisme pakt. Neem de langere route. Als gaat werken wordt beschouwd loopafstand kunt u doen sight-seeing van het ene eind naar het andere. Pick-up een wandelende vriend op je weg die dezelfde route als jij. U krijgt ook de kans om een ​​vroege chat op de weg naar het kantoor te hebben. Wanneer op het werk, probeer dan met behulp van de trap als je zin om te gaan omhoog of omlaag een vloer of twee.
  • Luister naar je lichaam, niet alleen je buik. De volgende stap is als je honger hebt eet,. Ja, je leest het goed. Eten, maar in proporties. Eet langzaam en geniet van de smaak van uw mond. Hoe langer het voedsel wordt genoten, de smakelijker en lekkerder is. Vertrouw op de Franse vrouwen. Hun taille lijn spreekt boekdelen. Op je vierde stap, ga kloof jezelf op fastfood, ijs, chocolade en snacks. Ja, dit zijn cheat voedingsmiddelen. Oke, dus het is onmogelijk om over te slaan onbedwingbare trek, maar je kunt omgaan met het eten van deze een of twee keer in een weekend als een beloning van uw kant voor het niet onderhoudend deze goodies de hele week. De vijfde en laatste stap is het wat leuks doen! Ga naar buiten. Een adem van verse lucht en de natuur struikelen pakt stress die leidt tot overeten. Heb wat teamgeest, terwijl je toch bezig bent. Doe teamsporten of als je niet in de gearing up op sportartikelen, frisbee spelen met een partner, de hond, neem uw kinderen naar het dichtstbijzijnde park, of kijken en schreeuwen in de volgende Yankees wedstrijd. Dance / zingen alleen in uw eigen woonkamer met headset / muziek op volle sterkte. Niemand kan zien en niemand durft te reageren op uw bewegingen. Niet te vergeten, het is een goede manier om goede vibes los! Onderhoudend jezelf met deze activiteiten verhoogt de energie in je, plus het brandt genoeg calorieën die je niet eens merken. Zoenen en het maken met je manlief is ook een pluspunt.


Hoe om gewicht te verliezen in een no - gedoe manier. Luister naar je lichaam, niet alleen je buik.
Hoe om gewicht te verliezen in een no - gedoe manier. Luister naar je lichaam, niet alleen je buik.

Andere dingen om te onthouden voor het beëindigen van dit programma is het altijd brengen een fles drinkwater. Dit is het van essentieel belang voor een persoon op de weg. Een grote dorst is sneller met water dan elke sport is er drinken uit uitgeblust. Vermogen drankjes hebben verborgen calorieën dat je plan kan helemaal buste. Dat is, tenzij u gebruik maakt van de grote marathon of proberen om de triathlon man / vrouw van het jaar. Dus er uit te gaan en plezier te hebben om gewicht te verliezen! Als je gelooft in jezelf meer dan de infomercials, dan is er geen betere manier dan het leven het aan uw eigen verwachtingen en om een ​​lichtere jou!