E2h

Hoe om gewicht te snelwandelen te verliezen

Het niet hebben van fitness apparatuur thuis of niet wordt ingeschreven op een sportschool betekent niet dat je niet kunt afvallen. Er zijn zo veel activiteiten die je zou kunnen doen om u te helpen in uw zoektocht niet alleen om een ​​trimmer lichaam, maar een gezonder er een te scoren. Denk er eens over: activiteiten, zoals dansen en joggen kan worden gedaan voor gratis, en je zou alleen maar te wijzen tijd in uw dag om ze te doen. Nog een andere een van de gemakkelijkste activiteiten die u zou kunnen doen is sneller lopen. Hier zijn enkele van de top richtlijnen voor het verliezen van gewicht door middel van deze activiteit:

  • Neem contact op met uw arts. Deze stap is een must voordat u begint elke oefening routine, vooral als je lichaam niet wordt gebruikt om het nog niet.
  • Investeer in goede schoenen. Voor een goede schoenen voor snelwandelen kiezen, moet je bereid zijn om te investeren in het beste dat je kon veroorloven. Kies schoenen die zijn flexibel. U moet in staat om te buigen en verdraaien de schoenen). Ze moeten hebben platte hakken en een iets ondersneden hiel. Je moet ook kopen schoenen die de juiste breedte en lengte hebben, en moet een teen vak dat je tenen is geschikt voor met ruimte te sparen (ongeveer een vinger breed) en met een knusse hiel hebben.
  • Weet wanneer om te winkelen voor schoenen. Het is het beste dat je winkel voor schoenen aan het eind van de dag wanneer je voeten al op hun grootste. Het is ook best dat je de sokken te dragen dat u van plan bent om te dragen tijdens het hardlopen terwijl je winkelen voor schoenen.
  • Plan uw route. Om u te motiveren om een consistente wandelen routine te houden, is het aanbevolen dat u uw route plannen, zodat u kunt genieten van maximaal plezier tijdens het lopen. Natuurlijk kunt u ook van plan bent voor het gemak, zodat u uw snelheid behouden wandelen routine zelfs tijdens uw drukste dagen. Bijvoorbeeld, kan je draagt ​​je loopschoenen gaan naar het kantoor en stapt uit een bus station voor uw gebruikelijke een. Je kunt ook sneller lopen een volledige verdieping in het winkelcentrum voordat u uw boodschappen doen (alleen niet erg vindt om de nieuwsgierige blikken van de andere shoppers!).
  • Ken de juiste snelheid. Zoveel mogelijk, moet je lopen op een constante snelheid gedurende 30 tot 60 minuten per dag (of ten minste 5 keer per week). Begin uw behandeling op een comfortabel tempo: het belangrijkste is dat je het houden gedurende de aanbevolen tijd. Als je lichaam went aan de oefening, moet je een level omhoog de snelheid tot je een stevige wandeling. Weet wel dat met een hoge intensiteit wandelen snelheden, zult u in staat om meer spiergroepen die je zullen helpen meer calorieën te verbranden te gebruiken.
  • Ken de juiste houding. Om u te helpen lopen langere afstanden, moet u nemen de juiste houding tijdens het lopen. De juiste houding kan als volgt worden omschreven: houd uw rug recht (vermijd voorovergebogen); kijken ten minste 20 meter voor je, houd je kin parallel aan de grond; buig je ellebogen een hoek van 90 graden en houd ze dicht bij je lichaam (laat je armen kruisen je lichaam); zuigen in je maag, en neem kleinere stappen dan normaal.
  • Weten hoe goed lopen. Met betrekking tot uw wandel-, zorg ervoor dat u uw voet naar voren rollen, afzetten met je tenen, en dat je land met je hiel slaan het eerst de grond. Naar voren brengen een voet terwijl je af te duwen met de tenen van je andere voet.


Daar heb je het

Hoe om gewicht te snelwandelen te verliezen. Neem contact op met uw arts.
Hoe om gewicht te snelwandelen te verliezen. Neem contact op met uw arts.

Daar heb je het! Dit zijn slechts enkele van de beste tips om gewicht te verliezen, terwijl snelheid lopen. Veel succes, en hoop dat dit geholpen!