E2h

Hoe om geripte spieren in 4 weken

Na gescheurde spieren moet een deel van een algemene gezonde levensstijl zijn en moet niet alleen over een rage of een crash dieet. Wilt u een geweldig lichaam te krijgen, de tijd om te gaan werken aan het nu is. Afhankelijk van uw huidige lichaam het type, gewicht en vetpercentage, zou je realistisch in staat zijn om geripte spieren te bereiken in 4 weken. Vergeet niet dat dit alleen zou moeten zijn het begin van uw reis naar een leven van gezondheid. Lees verder voor een aantal tips voor het krijgen van geripte spieren in 4 weken:

Heb een evenwichtige work-out. Het beste type van training is cardiovasculaire training in evenwicht met kracht of gewicht opleiding. Vergeet niet dat je niet kunt kiezen te verminderen ter plaatse (dat wil zeggen, zijn alleen bedoeld voor specifieke gebieden uit te werken). Je zou echt uit te werken je hele lichaam om vet te verliezen en krijgen de spiermassa die je nastreeft.

In eenvoudige termen

Hoe om geripte spieren in 4 weken. Heb een evenwichtige work-out.
Hoe om geripte spieren in 4 weken. Heb een evenwichtige work-out.

In eenvoudige termen, cardiovasculaire training werkt aan het verbeteren van uw longcapaciteit en de bloedsomloop. Het helpt ook om het verbeteren van uw basaal metabolisme, dat is, als je in overeenstemming zijn met uw cardio-training, je lichaam zal beginnen om vet te verbranden gemakkelijker, zelfs als je lichaam in rust is. Het is goed om 30 minuten van cardio-training elke dag, minstens 5 keer per week. U moet zich ook richten op het doen van interval training, dat wil zeggen, je moet tussen hoge snelheid en lage snelheid wisselen tijdens de training, in plaats van het houden van een constante, matig tempo. Interval training is gevonden effectiever bij het verbranden van calorieën.

Krachttraining is het verbeteren van je spiermassa

Krachttraining is het verbeteren van je spiermassa. In combinatie met een goede cardio-training, zal dit bijdragen tot het verminderen van uw lichaamsvet percentage. Een weinig lichaamsvet (ongeveer 10 tot 15 voor mannen en 17 tot 22 voor vrouwen) neemt u mee op weg naar de grote geripte spieren.

Ontvang je lichaam vet gecontroleerd. Je moet heel bewust je lichaam vet percentage. Zoals gezegd, je lichaam vet is een van de belangrijkste factoren voor u te verkrijgen geripte spieren.

Krachttraining is het verbeteren van je spiermassa. Ontvang je lichaam vet gecontroleerd.
Krachttraining is het verbeteren van je spiermassa. Ontvang je lichaam vet gecontroleerd.

Compleet oefeningen voor grote spiergroepen. Elke dag moet je een korte maar zeer intensieve cyclus van oefeningen gericht op grote spiergroepen. Sommige van deze oefeningen omvatten het volgende: squats, calf raises, sit-ups, side plank en teen touch. Doe ongeveer 10 tot 15 herhalingen per oefening. Tijdens elke oefening, focus op de kern van kracht, dat wil zeggen, je zou moeten concentreren op het versterken van je buikspieren en het aanscherpen van uw buikspieren voor meer gedefinieerde buikspieren.

Til gewichten. Een andere belangrijke stap om het verkrijgen van geripte spieren is op te tillen gewichten. Begin met medium gewichten en doe 12 tot 15 herhalingen op het eerste, omhoog gaan naarmate je de opbouw van uw spierkracht. Voor tips over hoe je effectief tillen gewichten, klikt u hier .

Let op je voeding. Het is heel

Let op je voeding. Het is heel, heel belangrijk dat u rekening te houden met voor elke calorie je verbruikt in uw hele dag. In eenvoudige termen, moet je calorie-uitgaven hoger zijn dan uw calorie-inname, om voor u om lichaamsvet te verliezen. Blijf bij groenten en fruit, volle granen en mager vlees, en neem proteïne shakes om te helpen bouwen van uw lichaam.

Daar heb je het

Daar heb je het! Dit zijn slechts enkele van de stappen voor u om geripte spieren in 4 weken. Veel succes, en hoop dat dit je geholpen!