E2h

Hoe om gelukkig te zijn als je overgewicht hebt

Soms

Soms is het moeilijk om te glimlachen wanneer anderen proberen om u te vertellen dat je te dik bent. Aan de andere kant, zal wat de anderen zeggen niet zo veel uit voor u als u bekend bent met jezelf en je gelooft dat er niets mis kan gaan, zelfs als ze je vertellen zulke dingen. Dit lijkt makkelijker gezegd dan gedaan, dat is de reden waarom nog steeds, velen vinden het moeilijk om een ​​glimlach op hun gezicht zetten als ze overgewicht hebben. Dus hier zijn enkele tips over hoe om gelukkig te zijn als je te zwaar bent:

  1. Je bent niet de enige. Een manier om jezelf te troosten wanneer je fysieke conditie is in een dergelijke omstandigheid is om in je gedachten dat je niet de enige bent in uw situatie. Volgens F zoals in Fat: Hoe Obesitas Voorwaarden falen in Europa 2009, een verslag van de RWJF of Robert Wood Johnson Foundation en TFAH of Trust for Health Europe, de prijzen voor volwassen obesitas steeg in 23 van de staten van het land. Niet een staat had een daling van de tarieven het afgelopen jaar. Bovendien overgewicht of obese kinderen en volwassenen zowel goed voor bijna 30% van de bevolking.
  2. Obesitas kan worden behandeld. Veel mensen beschouwen obesitas als een ziekte die niet helemaal kon worden behandeld. Erger nog, ze nemen het als een epidemie waart door Europa in deze eeuw. Helaas voor die mensen, wat ze beweren is verkeerd. Dus voel me niet slecht over jezelf als je overgewicht hebt, want het kan nog steeds worden behandeld. Zie het als een griep je ervaren voor een paar dagen, maar het zal niet zo lang voor de goede medicijnen kon genezen. Als u plotseling merkt dat je onder dergelijke fysieke conditie, vergeet dan niet om een ​​glimlach op je gezicht opgemaakt voor de met de juiste levensstijl en medicatie, kan je nog steeds uit die situatie.
  3. Praat met je vrienden. Remembering het oude gezegde, "een vriend in nood is een vriend in daad" is een effectieve manier voor u om gelukkig te zijn, zelfs als je te zwaar bent. Het is als het vinden van troost in je vrienden. Praat met hen zo vaak als je kunt. Ga naar buiten met hen en breng uw weekend winkelen of wat plezier.
  4. Geloof in jezelf. Je moet een sterke eigenwaarde en heel wat vertrouwen te ontwikkelen, zelfs als je te zwaar bent. Op deze manier vindt u zonder moeite in de omgang met wat andere mensen zeggen. Wees niet bang om dingen over jou te zwaar voor als je gelooft in jezelf en je weet dat je conditie niet permanent is, alles komt goed hoor.
  5. Bereid je voor op gewichtsverlies programma's. Inderdaad, obesitas is noch een ziekte noch een epidemie die permanent blijft. Maar wat je hoeft te doen is te vermaken vooruitzichten van boeiende jezelf om bepaalde gewichtsverlies programma's. Het kan zijn dat het nemen van bepaalde medicijnen, maar het moet in combinatie met de juiste fysieke reactie door middel van oefening routines, zodat de inspanningen niet tevergeefs zal zijn.

Hoe om gelukkig te zijn als je overgewicht hebt. Je bent niet de enige.
Hoe om gelukkig te zijn als je overgewicht hebt. Je bent niet de enige.

Nu, als je nog steeds ontevreden bent van uw lichamelijke conditie op dit moment, moet er iets mis is. Overgewicht moet je niet teleurstellen, noch beperken je van het verrichten van sociale conventies. Herinner dat het niet een ziekte die niet kunnen worden behandeld. Er zullen altijd manieren om het te genezen. Dus zet een glimlach in die chagrijnige gezicht van je en ga naar buiten de wereld te vertellen dat er niets mis met je.