E2h

Hoe om fruit toe te voegen aan uw dieet

Met alle instant voedsel wordt geserveerd op de tafel tegenwoordig, het onderhouden van een goede gezondheid moet altijd rekening worden gehouden en geprioriteerd. Het kiezen van goed wat voor soort voedsel te nemen moet worden gedaan als een gewoonte die zeker zal ons ten goede komen langs de weg.

Hoe om fruit toe te voegen aan uw dieet. Voeg wijziging van een reguliere glas melk inname per dag.
Hoe om fruit toe te voegen aan uw dieet. Voeg wijziging van een reguliere glas melk inname per dag.

Overal waar we gaan moeten we ons realiseren dat we waren gezegend met natuurlijke bron van voedsel dat moeten we dankbaar voor zijn. Vruchten zijn een van hen. Een portie van een vrucht kan een goede bron van vezels, dat helpt reinigen het spijsverteringssysteem te zijn. Het biedt ook vitaminen en mineralen rijk het lichaam nodig heeft elke dag.

Hier zijn enkele aanbevolen tips over hoe om fruit toe te voegen aan uw dieet:

  • Voeg wijziging van een reguliere glas melk inname per dag. Inclusief bananen of aardbeien met een kopje melk voor een zeer gezond ontbijt. Een kopje of gelijk aan 144 g van aardbeien bevat 45 calorieën, een uitstekende bron van vitamine C. Bananas anderzijds bevatten B6, vitamine C en kalium die helpen het risico van borstkanker en andere kankers verminderd.
  • Voeg gesneden appels aan uw havermout. Havermout is bekend om zijn vezels voordelen die borstels weg toxines links in onze darmen en door het toevoegen van plakjes van appels, die bekend staat als een rijke bron van antioxidanten, zal absoluut zorgen voor een regelmatige stoelgang. Regelmatige inname van appels vermindert het risico op darmkanker en hart-en vaatziekten ook.
  • Partner je kip maaltijd met plakjes sinaasappel. Een goede keuze in plaats van brood of aardappelen. Sinaasappels zijn rijk aan 11.54g van koolhydraten en 70 g eiwit.
  • Exchange data voor snacks. Neem data in plaats van frisdrank of gebakken hotdogs, gebakken vlees, enz. Data hebben essentiële voedingsstoffen en voordelen voor de gezondheid.
  • Bereid plakjes mango's voor het dessert. Mango's zijn betere alternatieven voor chocolade en andere zoetigheden. Mango zijn rijk aan diverse fotochemische en voedingsstoffen. Het vruchtvlees is rijk aan pre biotische voedingsvezels, vitamine C en vitamine A. Ze kunnen worden genoten als een vrucht of sap.
  • Regelmatig inname van ananassap. De vrucht bevat grote hoeveelheden vitamine C en vitamine B1 en kan ook worden gebruikt als marinade en tenderizer voor vlees.
  • Geniet van bosbessen sap en zoet brood of donuts met bosbessen vulling. Bosbessen bevatten speciale enzym dat geheugen te verbeteren en het leren het meest vooral met volwassenen. Het vermindert ook de bloedsuikerspiegel en symptomen van depressie voor drukbezette mensen.

Voeg gesneden appels aan uw havermout. Partner je kip maaltijd met plakjes sinaasappel.
Voeg gesneden appels aan uw havermout. Partner je kip maaltijd met plakjes sinaasappel.

Dit waren slechts enkele van de aanbevolen manieren over hoe om fruit toe te voegen aan uw dieet. Als het belangrijkste doel is om een ​​gezonde levensstijl te genieten en een leven vrij van ziekte of ziekten dan vruchten zijn goede alternatieven van de gebruikelijke voedsel dat we nemen als ze geen cholesterol en zijn rijk aan vezels leven.

Rekening houdend met al deze kan verminderen stress, spanning en angsten die meestal gekoppeld zijn aan verschillende problemen van hart-en vaatziekten, hoge bloeddruk en darmstoornissen. Zoals stress kan afvoeren energie, kan het eten van fruit brengen verbazingwekkende beloningen, niet alleen in het lichaam, maar ook in de geest.