E2h

Hoe om fit te worden met een trap stepper

Een trap stepper is ongetwijfeld een geweldig apparaat

Een trap stepper is ongetwijfeld een geweldig apparaat. Voor een, kan het u helpen verbeteren van uw cardiovasculaire kracht. Ook kan het effectief helpen de ambitieuzere je onderlichaam. Ten derde, kunt u deze gebruiken om uw aërobe training te verbeteren door de integratie van natuurlijke bewegingen zoals klimmen of het krijgen van de trap af. Hier zijn enkele belangrijke aanwijzingen om u te laten fit met behulp van uw trap stepper:

 1. Begin met een warming-up. Vijf minuten gevallen worden gebruikt. Volg een lage intensiteit warming-up bewegingen. Dit proces kunt u op te warmen en op dezelfde spieren die je wilt werken scherp te stellen. Je wilt niet dat uw lichaam belasten door te beginnen met iets intensief.
 2. Ga een stapje hoger als je eenmaal klaar bent met uw warming-up. U kunt ervoor kiezen om de intensiteit van uw trap stepper aan te passen. U kunt ook spelen op het niveau van de snelheid. Doe het door het controleren van de weerstand of het tempo. Zie hoeveel u kunt uw fysieke inspanning te maximaliseren. Je moet voortdurend aan te passen aan uw uithoudingsvermogen te dagen en om u te houden van het krijgen vervelen. Kortom, veel plezier experimenteren op de weerstandsniveaus. Je kan ze sneller en makkelijker of moeilijker en trager wanneer u wilt.
 3. Let op uw juiste vorm. Ja, het is zeer cruciaal. Je moet voorkomen dat je armen leunend op uw trap stepper. Je lichaam moet rechtop worden bewaard. U moet midden je lichaam over je benen. En hou je rug recht.

  Een trap stepper is een van die oefening machines die uw lichaam bovenste spiermassa stimuleert. Deze opzet garandeert een gemakkelijk en verdubbelt uw calorieverbruik.

  Ook moet je niet blijven met behulp van je tenen

  Ook moet je niet blijven met behulp van je tenen. Je hielen moet worden gehouden ingedrukt. Leg ze op de step. Dat moet je billen en kuitspieren steviger. En als je een stap, niet overmatig duwen. Gooi het niet helemaal naar beneden. Je moet ook niet laten gaan helemaal naar boven. De afstanden tussen je stappen moeten worden gehouden korter en regelmatiger.

 4. Plan de timing van uw oefening plan. U kunt ervoor kiezen om te beginnen met een kortere plan, misschien tussen 10 en 15 minuten. Doe dit voor een week of zo. Als je het gevoel dat de routine al is eenvoudig en beheersbaar, denk aan het uit te breiden. Vervolgens kunt u iets doen voor 30 minuten en dan, voor een uur. Deze beslissing kan laat je lichaam te anticiperen op de routine. U kunt zich ook richten op specifieke delen van het lichaam als je het verhogen van uw routine tijd.
 5. Overweeg het gebruik van verschillende programma-instellingen. Hier is een suggestie die gemakkelijk te volgen. Begin met een interval training. Ga dan met een heuvel training. En om uw routine te beëindigen, te combineren met lage en intensiteit-oefeningen. U kunt ook contact opnemen met een sportschool instructeur voor elke mogelijke variatie.

Hoe om fit te worden met een trap stepper. Begin met een warming-up.
Hoe om fit te worden met een trap stepper. Begin met een warming-up.

Wanneer u de trap regelmatig stepper of wanneer u deze op te nemen in uw algemene fitness-training module, dan, waarschijnlijk, kunt u zich richten je lichaamsvet, het verbeteren van uw longen, versterkt je cardio capaciteit, en vooral, veel plezier en opwinding.