E2h

Hoe om fit en gezond te blijven op een begroting

Veel mensen aanmelden bij dure sportscholen in de hoop te worden vastgelegd om fitness, alleen worden ontmoedigd wordt omringd door gespierde oefening buffs en de inspanning en tijd die het kost alleen maar om er te komen. Anderen moeten doen maken met krappe budgetten in deze economie en de uitoefening van een niet-essentiële luxe overwegen. Wat deze prijsbewuste fitness hopefuls niet om te overwegen is dat het gebrek aan oefening kan worden duurder op de lange termijn, als de toekomstige kosten van de geneeskunde zal ver overtreffen met eventuele besparingen die vandaag ten koste van de gezondheid. Gelukkig zijn er tal van manieren om fit te blijven en gezond te blijven, zonder toevlucht te nemen tot dure werk outs.

Hoe om fit en gezond te blijven op een begroting. Jog gratis rond een park of u in de buurt.
Hoe om fit en gezond te blijven op een begroting. Jog gratis rond een park of u in de buurt.

  1. Jog gratis rond een park of u in de buurt. Een park is een geweldige plek om cardiovasculaire routines doen, van een snelle sprint om gewoon lopen voor een uur. Wat meer is, de stad betaalt voor het onderhoud van het groen. Overweeg een regio veilig te joggen wanneer je meer dan een paar joggers rond. Een extra bonus is op zoek naar heuvelachtige plekken met veel trappen en hellingbanen, de extra inspanning de zwaartekracht te trotseren zal een groot verschil maken in je training.
  2. Gebruik de dans machines op de arcade. Oefening hoeft niet saai te zijn, de speelhal in het winkelcentrum heeft meestal Dance Dance Revolution of soortgelijke work-out apparaten die veel plezier geven tijdens het werken in het zweet. Wat meer is, kunt u het apparaat gebruiken zo veel als uw budget zal toestaan.
  3. Wandel of fiets in plaats van rijden op uw boodschappen. In plaats van het verspillen van brandstof door rijden, kunnen de meeste boodschappen bijv. laten de e-mail of naar de supermarkt worden gedaan door gewoon wandelen. En door het gebruik van het openbaar vervoer, kunt u gebruik maken opvouwbare fiets te krijgen rond de stad-niveau afstanden. Tot slot neemt u de stappen in uw kantoorgebouw in plaats van het rijden van de lift.
  4. Het is tijd om de ondeugden te verliezen. Zeg vaarwel aan junk food. Gooi de sigaret gewoonte. Niet alleen zijn deze dingen ongezond, maar ze kosten veel. Dus knabbelen op een wortel, het is niet alleen gezond eten, maar het vult het vacuüm achtergelaten in uw mond door die kist nagels.
  5. Kijk voor gebruikte fitnessapparatuur. Het is niet verwonderlijk dat veel gebruikte apparatuur nauwelijks gebruikt worden, dat is de reden waarom de luie eigenaars verkopen. Scan de advertenties online of op uw krant voor een groot deel, maar zorg ervoor dat het item te onderzoeken voordat het betalen.
  6. Maximaliseer uw aankopen op de markt van de landbouwer. Organische markten zijn een geweldige plek om te pesticide-en chemische-vrije producten te kopen. Een truc om het verkrijgen van kortingen is om te praten met de verkopers. Sommigen van hen zijn slechts enkele maanden verwijderd van certificering nog niet zijn die biologische technieken voor jaren. Het resultaat is goedkoper te produceren met dezelfde voordelen.
  7. Besteed al uw hydratatie van water. Van nu af aan, sla op het sap en frisdrank, en maak het water uw vloeibare buddy. Een techniek om de vlakke smaak te negeren is de waterkan in de vriezer totdat de ijskristallen beginnen met het vormen. IJskoud water zal gedeeltelijk gevoelloos je tong, terwijl je drinkt, zodat uw smaakpapillen zullen niet zo goed werkt.

Gezond blijven is een must in een tijd van bureau banen en bank entertainment. Veel succes!