E2h

Hoe om erachter te komen calorie - inhoud in de voeding

Calorieën tellen is een van de dingen die aan de top van de prioritaire lijst van mensen waarvan het doel is om gewicht te verliezen. Hoewel het waar is dat je calorieën nodig hebt om je gezond en sterk, het is echter riskant om de inname te veel van. Niet alleen zal het leiden tot een geleidelijke gewichtstoename, maar het zal het vet ook in uw lichaam, hetgeen mogelijk kan leiden tot complicaties. Nu, die enkel bij om te veel.

Als calorieën worden genomen in de juiste hoeveelheid je lichaam het type behoeften en als deze calorieën worden regelmatig verbrand door cardiovasculaire oefeningen, je bent op weg naar een gezond leven. Dit zijn enkele richtlijnen over hoe te achterhalen van de calorie-inhoud in uw voedsel.

  1. Altijd eerst de voeding label aan de achterzijde van een voedingsmiddel. Gewoonlijk aangegeven aan de bovenkant van de label lijst en de porties gevolgd door de hoeveelheid calorieën per portie. Houd een oogje op de porties, want het kan een beetje lastig. Bijvoorbeeld, je schepte 4 eetlepels pindakaas. Het etiket op de verpakking geeft aan dat 2 eetlepels is de portie grootte. Dit betekent dat u daadwerkelijk scheppen er twee portie maten, vandaar, een verdubbeling van de hoeveelheid calorieën die op de lijst.
  2. Pak een exemplaar van een boek met een lijst van de hoeveelheid calorieën die voor elk type voedsel en zelfs een verscheidenheid van voedsel merken Dit soort boek bevat niet alleen de hoeveelheid calorieën in een bepaald type van voedsel, maar ook een lijst van de volgende informatie.: bedrag of de porties, vet gram, en het totale percentage van vet calorieën. De enorme verscheidenheid aan eten is gecategoriseerd van vruchtensappen tot pepperonis, van ijs tot tomaten. Het hebben van een boek van dit soort zal u begeleiden naar een beter plan.
  3. Maak gebruik van echte voorwerpen als basis van uw portiegrootte. Bijvoorbeeld, in elke maaltijd, fruit en groenten moet de grootte van uw vuist te zijn, moet vlees of gevogelte zijn net zo groot als je handpalm, en pasta moet de omvang van zijn een roomijslepel.
  4. Rekening houden met je voedselinname. Diëtisten adviseren gewoonlijk het houden van een dagboek voedsel om bij te houden van wat er is veroorzaakt het resultaat van uw gewichtstoename, gewichtsverlies of stagnatie. In uw dagboek voedsel, schrijven wat voedsel dat je hebt opgenomen en hoeveel daarvan je hebt gegeten in elke maaltijd elke dag. Op deze manier zul je ook bewust zijn van wat je hebt gediend aan uw familie of huisgenoten. Zij profiteren van de mogelijkheid om voedselinname bewaken tijdens een gewone week of maand.

Hoe om erachter te komen calorie - inhoud in de voeding. Altijd eerst de voeding label aan de achterzijde van een voedingsmiddel.
Hoe om erachter te komen calorie - inhoud in de voeding. Altijd eerst de voeding label aan de achterzijde van een voedingsmiddel.

Het tellen van calorieën en het lezen van etiketten mogen niet worden behandeld als straf vooral voor degenen die direly moet wat pondjes kwijt. Als je een gewoonte van het tellen van calorieën, zal het gemakkelijker zijn om toezicht te houden. Je zult gemakkelijker in staat zijn om te kijken wat je eet, en zorg ervoor dat je uiteindelijk het eten van de juiste dingen op de juiste hoeveelheden.