E2h

Hoe om een ​​pond te verliezen per week snacken slimme

Als u probeert om gewicht te verliezen

Als u probeert om gewicht te verliezen, moet je op een veilige manier te doen. Crash diëten niet werken en zal alleen ertoe leiden dat uw stofwisseling te worden verstoord. Dieet en lichaamsbeweging zijn nog steeds de beste en enige effectieve manieren om gewicht te verliezen. Idealiter moet je alleen laten vallen een tot twee pond per week naar een veilige gewichtsverlies hebben. Door snacken slimme, kunt u dit eenvoudig te bereiken.

Hoe om een ​​pond te verliezen per week snacken slimme. Verwijder wit voedsel uit uw dieet.
Hoe om een ​​pond te verliezen per week snacken slimme. Verwijder wit voedsel uit uw dieet.

  • Verwijder wit voedsel uit uw dieet. Een van de makkelijkste dingen die je kunt doen om de manier waarop je snack te wijzigen is om snacks te eten met kleur. Vervang uw sandwich brood met een sneetje volkoren brood. In plaats van chips, eet kleurrijke worteltjes en selderij stokken. Volle granen, groenten en fruit verpakken meer voedingsstoffen en je je verzadigd voelt sneller.
  • Lees het etiket. Voor je het in je mond stopt, lees het etiket. Let op de portiegrootte, calorieën en calorieën per vet. De calorieën per vet mag niet meer dan dertig procent van de totale calorieën. Wees je bewust van de natrium-en cholesterolgehalte. Naast de voeding inhoud, lees de ingrediënten. Als je niet kunt uitspreken van de woorden of het is niet van nature in de natuur, geef het op. Eet niets dat heeft de woorden gehydrogeneerde in. Let op, zult u niet vinden alle labels op appels en andere verse groenten en fruit. Dit komt omdat wat je ziet is wat je krijgt.
  • Wees bewust wat je eet. De meeste calorieën afkomstig uit hersenloze eten. U kunt eenvoudig klaar bent met een zak chips tijdens het tv kijken als je niet oppast. Niet snack op voedsel terwijl het doen van iets anders. Ga zitten en geniet van wat je zetten in je mond. Je zult merken dat je je minder eet wanneer je je eten genieten, zelfs als het een paar gram van noten of trail mix. Vermijd het eten terwijl u onderweg bent, dus stop met snacken in de auto, tijdens het wandelen of wanneer u iets anders te doen. Zet je gedachten in de richting van de smaak van wat je eet. U zult zich meer bewust van wanneer je vol en tevreden.
  • Bemoei je met je delen. Eet nooit items rechtstreeks uit de zak. Suggesties voor portiegrootte van de meeste snacks zijn kleiner dan je denkt. Een zak chips is vaak bedoeld om voor twee tot zes porties afhankelijk van de grootte, dus wees voorzichtig. Zelfs als je het eten van iets gezonds zoals noten of versneden groenten, neem het uit de zak en de plaat het goed. Het maken van uw voedsel visueel toonbaar maken uw eten ervaring nog aangenamer. Transfer wat je zult eten in een kom en te voorkomen seconden. Niet ondersteboven uw drankjes of je converteren uw calorieën. Bij het eten, eet slechts de helft van de porties geserveerd.
  • Vervang verwerkt met natuurlijke. Vergeet de soda en drink alleen water. Vervang chips met een hoge eiwit-noten. In plaats van candybars, hebben een stuk fruit. In plaats van uw middag bevroren koffie drinken, een glas ijskoude groene thee gezoet met honing of agave.


Door het maken van deze eenvoudige veranderingen met de manier waarop je snack, zult u gemakkelijk verliezen een pond per week. Het verwijderen van verwerkt en zeer verfijnde voedsel uit uw dieet zal slash een gemakkelijke 500 calorieën per dag. Als u wilt amp-up van uw gewichtsverlies, stevige wandeling voor ten minste dertig minuten per dag om nog sneller resultaten te zien.