E2h

Hoe om eczeem te behandelen met shea boter

Eczeem kan worden omschreven als een terugkerende maar niet infectieuze ontsteking van de huid. Het is geassocieerd met andere aandoeningen zoals hooikoorts en astma. Gemeenschappelijke manifestaties zijn roodheid, jeuk en droogheid. In erge gevallen bloedingen en infecties kan plaatsvinden.

Open uw koelkast en brengen het Shea Butter voor uw barrière breekt af in pijnlijke stukken.

Hoe om eczeem te behandelen met shea boter. Controleer uw boter authenticiteit.
Hoe om eczeem te behandelen met shea boter. Controleer uw boter authenticiteit.

Speel op zeker. Het is begrijpelijk dat u wilt snel te ontdoen van het ongemak maar laat je emoties vertroebelen je manier van denken. Het is een vuistregel dat bij het omgaan met stoffen tijd moet worden uitgetrokken voor allergie testen. Plaats een kleine hoeveelheid op het getroffen gebied om te bepalen of u verder kunnen gaan.

Controleer uw boter authenticiteit. Neem even de tijd om het label aan de zuivere en ongeraffineerde Shea Butter onderscheiden met het nabootsen van producten te lezen. Vermijden zijn die bestaan ​​uit conserveringsmiddelen en synthetische oog te trekken neusgang zintuigen.

Geniet ervan in zijn ruwste vorm. Zet uw verse boter op een kom vervolgens gebruik maken van een menger om zweep op laag vermogen. Kies tussen olijf-en kokosolie. Plaats uw keuze in een geleidelijke manier tot u bij een mousse-achtige afwerking. Voeg druppels essentiële olie met de geur van je voorbereiding te verbeteren. Streven naar een romige textuur. Dit kan gebeuren door het ondergaan overeenstemming zweep twee minuten. Breng uw eindproduct in een goed gesloten verpakking. Bewaar in de koelkast voor een maximale tijd van twee weken. Deze boter heeft gunstige eigenschappen van dikte en rijkdom. Zo kunt u gebruik maken van een kleine fractie van de crème die u hebt gemaakt. Wrijf de gewenste hoeveelheid tussen je handpalmen en van overeenkomstige toepassing.

Geniet ervan in zijn ruwste vorm. Probeer deze DIY zeep recept.
Geniet ervan in zijn ruwste vorm. Probeer deze DIY zeep recept.

Boter in uw bad. Bereid een lauwe versie met uw keuze van zachte huidverzorgingsproducten. Voeg Shea in de strijd door scheppen in een lepel. Zet het volume hoger met dode zee zouten. Lie rustig en voelt als elke break-out is volledig ontlast. Doe dit met de frequentie van de vochtmeter van uw huid te verhogen. Na uw zelfgemaakte spa je lichaam droog met een zachte handdoek. Ga naar een prive-gebied en de vacht van de getroffen gebied met Shea Butter. Het wordt aanbevolen dat u doorgaat met toepassing gedurende de dag. Dit is de reden waarom u zich moet houden het dragen van losse kleding. Draai naar katoen en wol te vermijden om huidirritatie te voorkomen.

Probeer deze DIY zeep recept. In plaats van de aankoop van uw Shea Butter zeep van de winkels in uw omgeving kunt u er avontuurlijke door te komen met uw eigen merk. Je moet een zeep basis te creëren. U kunt gebruik maken van de smelt en giet methode op een laag vuur of u kunt een koud proces ondergaan. Hiervoor moet worden toevoeging van drie delen water en een deel loog. Als je eenmaal hebt vastgesteld een geschikte fundering kunt u het anti-eczeem elementen in Shea Butter en olie-extracten toe te voegen van kokos, jojoba-, palm-, avocado, en amandel. Verhoudingen kunnen variëren, maar maken er een punt om kleine hoeveelheden te gebruiken om de sterkte van uw zeep te controleren. Doe het mengsel in een boetseerder na adequate menging te vervallen. Laat hem dan nog tot een uur daarna in de vriezer bewaren voor twee uur. Uit de vorminrichting en als nodig.

Vooral benaderen elke methode met de nodige voorzichtigheid bij de behandeling van stappen en materialen die je niet vertrouwd bent met. Dit bespaart u van de huid-beschadigende verwondingen.